Skocz do zawartości
dkk

Hp Nx6110 Prolem Ze Sprzetem

Rekomendowane odpowiedzi

czesc,

Od pewnego czasu zauwazylem (wlasciwie to odkad pamietam, ale poki wszystko chodzilo jak nalezy, nie przeszkadzalo mi to), ze w Managerze urzadzen niektore urzadzenia zainstalowane sa dwu- a niektore i wiecej- krotnie.

Oto zrzut z zakreslonymi problematycznymi urzadzeniami (inne sa OK):

Dołączona grafika

Oczywiscie nie mam fizycznie trzech monitorow, dwoch kart graficznych i czterech portow usb, mam jeden wyswietlacz (laptop), dwa porty USB, jeden uklad graficzny zintegrowany z plyta. (z bateria to sam nie wiem, mam jedna, ale miejsce na dwie, moze to wolne miejsce system interpretuje jako urzadzenie i dlatego w managerze sa dwie)

Ten sam problem jest w "urzadzeniach systemowych" managera. Wygladaja tak:

Dołączona grafika

Aczkolwiek moze tak ma byc, w koncu to urzadzenia systemowe, moze musza byc zdublowane czy cos.

Moze pomoze, jezeli dolacze zrzut tej samej konfiguracji, ale wyswietlonej wg polaczen:

Dołączona grafika

(zapytajnik to pytanie dodatkowe, dlaczego bateria jest zainstalowana jako zwykle urzadzenie ORAZ urzadzenie systemowe, czyli w sumie trzy razy?)

Prosze o podpowiedz, co z tym zrobic, rozwiazaniem, ktore w pewnym stopniu samo sie narzuca jest usunac nadmiarowe wpisy, nie chcialem tego robic bez konsultacji, bo a noz sie okaze, ze sa potrzebne. Jezeli usuwac, to ktore, wygladaja identycznie, czy jest jakies kryterium, wg ktorego mam je pousuwac? Czy po prostu walic na chybil-trafil?

Edytowane przez dkk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panna lekkich obyczajow na czlonek meski masz wyszukiwarke. Nie nauczyli korzystac. Jest juz jeden topic na temat tego laptopa tam sie podczep. A nie zasmiecasz forum.

Czemu na swiecie jest tylu tepych ludzi.

Edytowane przez samedi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi