Hawana Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zastanawiam sie czy musze miec osobny tuner tv zeby podlaczyc stara kamere sony do kompa i uzywac jako kamerki internetowej? czy tez moge kupic karte z VIVO i to wystarczy aby np w SKYPE wybrac jako zrodlo obrazu VIVO karty graficznej. Gdzies czytalem, ze nie jest to mozliwe bo jak sie korzysta z VIVO to kamputer nie moze wyswietlac obrazu czy cos takiego. Jak to jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 "jak sie korzysta z VIVO to kamputer nie moze wyswietlac obrazu" ? Ja ostatnio podpialem pod Video IN sygnal z kablowki i moge normalnie ogladac TV, nagrywac do formatu PAL DVD MPEG2 wiec zapewne nie ma zadnego problemu ze skonfigurowaniem programow by jako zrodlo obrazu braly wejscie s-video lub composite na grafie i wysylaly w swiat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawana Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 czy masz moze zainstalowanego skajpa albo podobny program? moze sprawdzisz czy da sie w opcjach video wybrac VIVO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 tak, mozna wybrac vivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 ja mam taka dziwna akcje ze moge przechwytywac / ogladac z vivo (nie mowie o kompie z podpisu) obraz z kamery / vhs , ale w skype mam szare pole i sie wiesza , chyba tylko raz pokazal obraz , przeinstalowalem go pare razy, ale to nic nie dalo.. jakies sugestie moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overclocker Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) "jak sie korzysta z VIVO to kamputer nie moze wyswietlac obrazu" ? Ja ostatnio podpialem pod Video IN sygnal z kablowki i moge normalnie ogladac TV, nagrywac do formatu PAL DVD MPEG2 wiec zapewne nie ma zadnego problemu ze skonfigurowaniem programow by jako zrodlo obrazu braly wejscie s-video lub composite na grafie i wysylaly w swiat :) Czyli Pinki możesz ogladać kablówkę i nagrywać bez tunera TV ??? tylko podłączając kabel do karty graf ???? :huh: a może cos zle zrozumiałem... Edytowane 14 Lutego 2006 przez Overclocker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 oczywiscie, trzeba tylko dostarczyc sygnal tv chinchem do karty :) u siebie w pokoju mam dekoder ktory ma zwykle wyjscie antenowe podpiete pod tv i dodatkowo wyjscie chinch A/V ktore podpinam pod video in. Programy zmieniam pilotem na dekoderze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overclocker Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 oczywiscie, trzeba tylko dostarczyc sygnal tv chinchem do karty :) u siebie w pokoju mam dekoder ktory ma zwykle wyjscie antenowe podpiete pod tv i dodatkowo wyjscie chinch A/V ktore podpinam pod video in. Programy zmieniam pilotem na dekoderze Heh fajny patent ;) A czym wtedy odtwarzasz TV na kompie, jakim programem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 WinDVR 3, fajnie zgrywa do MPEG2 przy minimalnym obciazeniu CPU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 do divx tez daje rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...