AceSkubi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gdy chce zrobic literkę "C" z kreseczka u góry czyli "ci" wciskam atl+c i zamiast literki odpala mi sie Calatyst Control Center :/ patrzałem na ikonke tego programu i we własciwosciach nie ma utworzonego skrótu klawisza do tego programu. Jak to moge zmienic zebym mogl normalnie pisac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 jest, poszukaj dokladniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Musisz wejśc do CCC i w bodajże drugą zakładkę na górze o nazwie "hotkeys". Tam trzeba odznaczyc enable i powinno działac. poszukaj dokładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 heh ustawilem na enable i teray mi sie CCC nie wlacza ale i tak sie tej literki nie da ustawic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 To wywal CCC i zainstaluj sobie zwykly Control Panel (imo duzo praktyczniejszy od CCC) i problem z glowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 No i chyba tak zrobie :/ wogule musze sformatowac dysk bo wczoraj mi sie popiepszyły partycje i system sie na D zaisntalował :/ i za bardzo nie wiem jak zmienic literki z C na D :/ bo teraz filmy mam na C a system na D :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nie trzeba nic wywalac po pierwsze. Trzeba wyłączyć hotkeys i te dwie opcje pod hotkeysami i hula ććććć widzisz :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 oo dzieki :] ććć juz działa :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=180760 JESZCZE JAKB KTOS ZNAŁ METODE NA MOJ DROGI PROBLEM TO ZAPRASZAM DO TEMATU :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...