łysyjacek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam. W związku z tym, że Chieftec odszedł na tamten świat, szukam czegoś w cenie do 80zł, max. 100zł. Na allegro są Fortrony Klik! ale on ma słabą linię 12V i podobno się nie nadaje (przynajmniej powinniem szukać czegoś z mocnym 12V). Potrzebuję więcej niż 4 molexy, ew. 4x molex + zasilanie dla PCIex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 za tą cene raczej nic lepszego nie znajdziesz, ew. naprawić tego chieftec'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) a jakiego tego chiefteca miałeś??? i co z gwarancją do 100 raczej nic nie znajdziesz, ew. chieftec z allegro kiedyświdziałem wymontowane z obudów i sprzedawane oddzielnie obudowa i zasiłka były ok.70zł taniej, ja mam chiefteca i jestem zadowolony, a nawet wręcz szczęśliwy;) NIE OSZCZĘDZAJ NA ZASILACZU!!! kompa raczej taniego nie masz, więc pomyłka jest dla mnie kupowanie do niego czegoś poniżej 100zł, chyba, że lubisz ryzyko;) Edytowane 30 Stycznia 2006 przez blank2424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 To był jakis stary, jeszcze po poprzednim kompie... wziąłem tego fortrona, zobaczymy jak się sprawdzi. A jak piszę, że max. 100 zł, to tak jest. I ani grosza więcej... Temat mozna zamknąć, potem nawet wywalić. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...