Gość Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam! Chciałbym kupić kompa. Bedzie to min. DFI LanParty, A64 3200+ Venice, dlatego muszą się dobrze (nawet bardzo) kręcić. Mam do wydania na nie ok. 600 zł. Mają to być 2x512 MB. Znalazłem sobie takie 2 pretendentki. -PDP Patriot LLK - PDP Patriot KH Ale pewnie raczej polecicie coś innego na TCCD lub BH-5 Proszę o propozycje gdyż po jutrze zamawiam kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 do DFI to raczej Winbondy Geil UltraX (~600) Twinmos Speed Premium (~500) BTW: radiatorki wcale nie oznaczają że pamieci będą lepiej się kręcić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 A A-Data Vitesty 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Do DFI Geil UltraX. A do krecenia nie wiem czy nie lepszy bedzie A64 3200 manchester lub Opteron 144. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 UltraX trochę za drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Napisałes do 600zł one kosztuja 595zł to ci 5zeta w kieszeni zostaje. A jak nadal za drogie to wez te DDRAM 2x512MB PC-400 PDP Patriot Extreme Performance LLK CL 2 5-3-2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 a nie leprze te Vitesty?? LLk teraz czytałem , że bardzo słabo się kręcą bo są na Infeonach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Vitesty sa super ale nie wiem gdzie je mozna kupic w polsce jesli wogóle mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja mam ale tylko vitesty 500 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 UltraX BH5 nie są już w sprzedaży, IMO weź jakieś Patrioty lub poszukaj Gskili na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...