piękny MARIAN Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam Chcę kupić ram (2X512 lub 2x1024 - dual) do płyty głónej DFI LanParty UT nF4 Ultra-D. Geil czy Patriot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja polece Geil UltraX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 a wiesz gdzie mozna dostać takie ? bo powoli znikają z półek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) W komputroniku są Klik niechce mi się szukać więcej len jestem :rolleyes: Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 nie bierz tylko nforce edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...