Mevius Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, Zastanawiam się nad zakupem obudowy Arctic Cooling Silentium T2. (http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12&data=1&disc=) Co o niej sądzicie? Warto wydać te ~320 zł? Może jakieś opinie użytkowników? Jak jest z jej wykonaniem? PS. Czytałem wiele recenzji, również na forum szukałem, ale jednak wszystkie tematy były dosyć stare, a użytkowników mających tą obudowę napewno przybyło... Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Mevius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 kiedys zamierzalem ja kupic, ale zrezygnowalem z powodu zasilacza. z tego co czytalem to nie pasuja do niej normalne zasilki, jedynie ten co jest w niej oryginalnie zamontowany.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mevius tu masz recke :) http://www.mod-planet.com/index.php?module...page&pageid=356 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Czytalem recenzje, i tą po polsku i te po angielsku, ale nadal brakuje mi takiego 'przekonania' szarego człowieka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 tak samo mam umiejscowiony drugi PSU FSP>>d:: ogolnie fajna buda, nieprzesadzona swiecidelkami czy wentylami zasilka dobrej firmy seasonic ,blacha dobrej jakosci cena troche za wysoka ale to norma jak na nowosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 cena troche za wysoka ale to norma jak na nowoscnie taka znowu nowosc, z rok moze wiecej juz ma ;) co do ceny to pare m-cy temu widzialem dobra promocje, bo cos kolo 260zl kosztowala jesli sie nie myle.. wiec bardzo dobra cena. na allegro tez widywalem po 299zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 silencium....... chieftec 360 2 wentyle niesłyszalny jest dosłownie;) a z wentylami trzeba poślinić palec i przyłożyć do wentyla to poczujesz czy działa:D;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...