bruce Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 poniewaz stare forum poslzo do archiwum......a ja nei uzusykalem na nim odp. ponawiam pytanie:P potrzebuje karte dziwekowa, do ok150 zlotych, moze byc uzywana. najlepiej, zeby nie trzeszczala za bardzo :P, szumy pal szesc, ale nie mzoe trzeszczec, musi miec wyjscie cyfrowe, moze byc stereo! a..i ma byc full kompatybilna z grami/programami............' z gory thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 TerraTec Sound System 512i digital albo ostatecznie Live 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ile kosztuje terratec??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ile kosztuje terratec??????? Bruce a ty nie na imprezie :lol:?? Uprzedzajac pytania ja wlsnie przygotowuje sie do wyjscia w koncu 8) 8) :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 poniewaz stare forum poslzo do archiwum......a ja nei uzusykalem na nim odp. ponawiam pytanie:P potrzebuje karte dziwekowa, do ok150 zlotych, moze byc uzywana. najlepiej, zeby nie trzeszczala za bardzo :P, szumy pal szesc, ale nie mzoe trzeszczec, musi miec wyjscie cyfrowe, moze byc stereo! a..i ma byc full kompatybilna z grami/programami............' z gory thx jestem juz nieco nie w formie wiec napisze tak do czego napisz do Ci ta karta :P (nagrywanbie i przerobka, giercowanie, midi, czy po prosty odsluch mp3 i ogladanie divx) z tego co wiem ja lamka do kazdego zastosowania jest inna karta odpisuje bo omp wlaczony odtwarza mp3 a ja jestem operatorem sprztu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 sluchanie muzyki (mp3 min 256 kbps i lepsze formaty), zgrywanie z kaset na kompa i obrobka, zgrywanie roznistych rzeczy na kompa, nie mzoe trzeszczec!!!!!!!!!!!!! granie w tactical ops, kce meic pozadny dzwiek stereo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ile kosztuje terratec??????? Bruce a ty nie na imprezie :lol:?? Uprzedzajac pytania ja wlsnie przygotowuje sie do wyjscia w koncu 8) 8) :twisted: :wink: -odwyk :P (ale nie wytrzymam ;) ) -tym razem siedze w domq, pozneij mzoe sie napije :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ile kosztuje terratec??????? http://www.audiofactory.pl/html/512.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ile kosztuje terratec??????? http://www.audiofactory.pl/html/512.htm niestety nie moge chwilowo dac 200, 170 max :/ ale karta mi sei podoba! moze znajde uzywana.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 A moze Furtissmo II? Albo AB LIve 5,1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 no wlasnie qrcze szukam alternatywy dla lajwa............... myslalem nad fortissimo, ale gdzie to kupic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ale gdzie to kupic???W sklepie :lol: . MIeszkasz w wawie to sie kopnij na wgk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 nie ma :/ nigdzie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 nie ma :/ nigdzie! eeeh , to teraz rebus by pit: a co sie odbywa w soboty i niedziele na polach ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 TerraTec Sound System 512i digital albo ostatecznie Live 5.1 Ten Terratec to raczej nic godnego polecenia - jest oparty na kiepskim chipie FM801 i równie kiepskim kodeku AC97. To już lepiej wziąć Live 5.1, zainstalowć drivery kX Project (uwaga - nie wspierają w pełni DS3D oraz EAX, ale jeśli ktoś ma nagłośnienie tylko stereo to mu napewno wystarczy) i jako głównego wyjścia używać Rear-Out (dużo lepszy kodek I2S - sam zobacz, w kX-ach jest opcja zamiany wyjść front i rear). Live ma również wyjście cyfrowe. Hercules Fortissimo II byłby do stereo chyba najlepszy (DSP i wysokiej jakości przetworniki Crystal-a), jednak obecnie chyba trudno kupić tą kartę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tron Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a jak sie maja karty Diamond Monster Sound na vortex2 do SB liva! chodzi mi o stereo a nie o EAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tron Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a jak sie maja karty Diamond Monster Sound na vortex2 do SB liva! chodzi mi o stereo a nie o EAX o już znalazłem odpowiedź :D http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/59-169 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...