Dawid Z Krakowa Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Ten palit to bedzie słaba karta. Nie patrz na wielkość pamieci na karcie tej klasy to nic nie da. Tylko pieniadze wydasz niepotrzebnie. Tez tak myślałem ale popatrz na ten artykuł :o Cos jednak w nim jest i chyba sadze ze lepiej chodzi niz Gigabyte Palit 6600 p.s.Wiem doskonale o tym ze nie warto sie patrzec czym wiecej tym lepiej(512) ale on "chyba" nie jest taki zły Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Dawid Z Krakowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Chcesz bierz. Ja bym dozbierał i kupił GF6600GF ale to tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Z Krakowa Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 To jest własnie to kazdy ma swoja wizje :) i dlatego tak trudno mi podjac decyzje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unodgs Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 To jest własnie to kazdy ma swoja wizje :) i dlatego tak trudno mi podjac decyzje Ja kupilem sempa 939 3000+, Asrocka 939 dual i tego GF6600 od gigabyte z pasywnym chlodzeniem wlasnie w pcprojekt. Wszystko ladnie zapakowane, zadnych nieprzyjemnosci. Z zestawu jestem bardzo zadowolony. Semprona podkrecilem do 2200 Mhz (wiecej nie chcialem). Do zestawu dokupilem Arctic Cooler silencer 64 za 40 zl. Jako ze karta nie ma wiatraczka a w swoim zasilaczu mam wentylator papsta komputer jest prawie nieslyszalny. To tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...