gofeer_ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) chce połączyć plik audio i video no i wszystko wydaje sie wporządku ale jak zapisuje to strasznie mi komputer muli a jak już sie zapisze to plik który powstał strasznie nie płynnie działa i zajmuje 250 mega zamiast 17 <_< czy ktoś mi pomoże bo już mnie trafia tutaj :angry: łączyłem programem virtual dub Edytowane 29 Stycznia 2006 przez gofeer_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 w vdubie w opcjach video zaznacz direct stream copy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer_ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 zmieniłem tak jak napisałeś ale podczas zapisu wyskakuje błąd: " The source Video streams uses a compresion algorithm which is not compatybile with AVI filles direct stream copy cannot be used with this video stream" <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 czy to jest plik avi czy mpeg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer_ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 to jest mpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 To sprobj ponownie direct stream copy ale w VirtualDubMpeg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer_ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) to samo <_< nie da sie. Może są jakieś inne darmowe programy które sobie z tym poradzą ?? a może przerobić plik MPG na avi?? a VirtualDubMpeg2 może być to to samo co VirtualDubMpeg?? Edytowane 29 Stycznia 2006 przez gofeer_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Może są jakieś inne darmowe programy które sobie z tym poradzą ?? TmpgEnc (File --> MPEG Tools --> Simple multiplex). Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer_ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 UDAŁO SIE !!! dzieki SZACUN dla wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam. Jak zrobić aby zapisywany plik w VirtualDub Mpeg2 nie zajmował ponad 2gb? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 menu Video --> Compression (wybierz jakiś kodek np. XviD). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...