silk Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zwracam sie do was z myśle nietypową prośbą. Otóż przed chwilą padła mi mysz i zmuszony jestem do jej wymiany Zacząłem oglądać potencjalne kandydatki i brakuje mi jednej informacji jakie są wymiary(długość x szerokość x wysokość) tych myszek: (myszy optyczne przewodowe) Microsoft OEM IntelliMouse Optical Microsoft Intelli Mouse Explorer 4.0 Wheel Microsoft Optical Mouse Blue Logitech Black Label Mouse OEM Logitech RX300 Premium Optical Mouse prośba główne do posiadaczy wyżej wymienionych gryzoni prosiłbym również o opinie (głównie chodzi mi o niezawodność) na ich temat jestem również otwarty na propozycje - szukam myszy optycznej. przewodowej do ok 100zł niemniej jednak główna prośba to ta o wymiary myszek z góry dziękuje za każdą informacje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Profesjonalne myszki - rozmowy, opinie, porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silk Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Profesjonalne myszki - rozmowy, opinie, poradyprzeglądałem ale nie znalazłem potrzebnej mi informacji czyli wymiarów tych myszek może te które wybrałem mylą ale szukam wygodnej i trwałem myszki, nie jestem żadnym pr0gamerem wiem ze najłatwiej iść do sklepu ale dziś niedziela i wszystko pozamykane :-| więc ponoawiam prośbe o wymiary dziękuje Edytowane 29 Stycznia 2006 przez silk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 IE 4.0 12x7,3x~3,5 mierzone na szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...