Skocz do zawartości
Piotras

nowy rok!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika ghyhyhyhyhyhy... 3.30h

Carlsberg Power !!! Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika... hymm... moja głowa !!! 8O :? Dołączona grafikaDołączona grafika... ale to nie od picia :lol: Dołączona grafikano może trochę ale bardziej od Slayer'a Dołączona grafika pieśń "I Hate You" i "Angel of Death" wymiatają !!! zresztą jak wszystkie !!! ... i moja głowa zaczeła się rozkręcać do tej muzy i teraz jej nie czuje Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika... kówa gdzie ten ibuprom !!! Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem takiego zwalonego sylwka ze dobrze ze chociaz szampana wypilem!!

wodka lepsza ;)

ja nie pilem, szampana :D

Siedzisz tak po próżnicy, czy dokształcasz się oglądając "Ogniem i Mieczem" na TV Polonia? :D

siedze na ircu/gram w TO :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaghyhyhyhyhy... looknije co ostatnio stworzyłem strona...  [zajeło mi to ok.1godz Dołączona grafika]...

i jak ??? to narazie tylko plany... ale wątpie żeby coś z tego było  :?  

... 4.30h podkręcam swojego gf4  :D Dołączona grafika...i mam gf4ti4400 Dołączona grafika

4:40, nci mi sie nei kce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaghyhyhyhyhy... looknije co ostatnio stworzyłem strona...  [zajeło mi to ok.1godz Dołączona grafika]...

... 4.30h podkręcam swojego gf4  :D Dołączona grafika...i mam gf4ti4400 Dołączona grafika

4:40, nci mi sie nei kce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze są testy :D No ale sama strona wygląda nieźle. Ciekawe co będzie w "Odlot"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz wymiękacie ja się dopiero rozkręcam. Trochę po piątej

ale ja od 16 przed kompem seidze!!!!!!!!!!!!!!

hyymmm.... Dołączona grafika ja chyba od 11.00 z przerwami :lol: :lol: :lol: hyhyhyhy... Dołączona grafika i już zaczynam widzieć na czerwono!!! Dołączona grafika więc ide spać !!! jeszcze tylko 1x heineken 0.33l i luuuz Dołączona grafikahiehiehie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczesliwego nowego i oraz najlepszych serii procesorow i jak najstabilniejszych plyt.

A tym co teraz cierpia szybkiego powrotu do formy!

Sylwester extra, nawalilem sie jak bak, swietna czysta wodka, gorace blachary, zero kaca :)

Blachar tez wam zycze.

Dziekuje za zyczenia poprzednikom i...

dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wstałem  :lol:   nawet szybko. Powiem wam jedno - jak coś ściągać - to tylko w noc sylwestrową. Transfery kilkaset razy szybsze niż normalnie  :twisted:  :twisted:

dokladnie a na ftepach nie ma czegos takiego jak "too many users" :twisted: chociaz musze powiedziec ze o godzinie 10 pierwszego stycznia wszyscy (prawie) spia i tesh jest niezly transfer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi