Phil Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ide spaceee dopiero 2:40 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 2:57, kto ze man czuwa? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyhyhyhyhyhy... 3.30h Carlsberg Power !!! ... hymm... moja głowa !!! 8O :? ... ale to nie od picia :lol: no może trochę ale bardziej od Slayer'a pieśń "I Hate You" i "Angel of Death" wymiatają !!! zresztą jak wszystkie !!! ... i moja głowa zaczeła się rozkręcać do tej muzy i teraz jej nie czuje ... kówa gdzie ten ibuprom !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 3:35 :) i ide spac, nikogo juz na ircnecie niema ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja mialem takiego zwalonego sylwka ze dobrze ze chociaz szampana wypilem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 3:35 :) i ide spac, nikogo juz na ircnecie niema ;) ja cigle jestem na #tweak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja mialem takiego zwalonego sylwka ze dobrze ze chociaz szampana wypilem!! wodka lepsza ;) ja nie pilem, szampana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja mialem takiego zwalonego sylwka ze dobrze ze chociaz szampana wypilem!! wodka lepsza ;) ja nie pilem, szampana :D Siedzisz tak po próżnicy, czy dokształcasz się oglądając "Ogniem i Mieczem" na TV Polonia? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyhyhyhyhyhyhyhy.... 4.20h i nie znalazłem ibupromu :( :( :( ... moja głowa !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja mialem takiego zwalonego sylwka ze dobrze ze chociaz szampana wypilem!! wodka lepsza ;) ja nie pilem, szampana :D Siedzisz tak po próżnicy, czy dokształcasz się oglądając "Ogniem i Mieczem" na TV Polonia? :D siedze na ircu/gram w TO :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyhyhyhyhy... looknije co ostatnio stworzyłem strona... [zajeło mi to ok.1godz ]... i jak ??? to narazie tylko plany... ale wątpie żeby coś z tego było :? ... 4.30h podkręcam swojego gf4 :D ...i mam gf4ti4400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyhyhyhyhy... looknije co ostatnio stworzyłem strona... [zajeło mi to ok.1godz ]... i jak ??? to narazie tylko plany... ale wątpie żeby coś z tego było :? ... 4.30h podkręcam swojego gf4 :D ...i mam gf4ti4400 4:40, nci mi sie nei kce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyhyhyhyhyhyhyhy.... 4.20h i nie znalazłem ibupromu :( :( :( ... moja głowa !!! Co by tu poradzić cierpiącemu? Na zewnatrz jest -12. Wystaw głowę na jakieś 15 minut przez okno - wszystko ci przejdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyhyhyhyhy... looknije co ostatnio stworzyłem strona... [zajeło mi to ok.1godz ]... i jak ??? to narazie tylko plany... ale wątpie żeby coś z tego było :? ... 4.30h podkręcam swojego gf4 :D ...i mam gf4ti4400 4:40, nci mi sie nei kce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ale mi się w bani kręci :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyhyhyhyhy... looknije co ostatnio stworzyłem strona... [zajeło mi to ok.1godz ]... i jak ??? to narazie tylko plany... ale wątpie żeby coś z tego było :? ... 4.30h podkręcam swojego gf4 :D ...i mam gf4ti4400 Najlepsze są testy :D No ale sama strona wygląda nieźle. Ciekawe co będzie w "Odlot"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyyy... 5.00h ... i jak strona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyyy... 5.00h ... i jak strona ? www calkiem ceikawie wyglada :P hehe w czym robiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ghyyy... 5.00h ... i jak strona ? www calkiem ceikawie wyglada :P hehe w czym robiles? ghyhyhyhy... w Dreamweaver 4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Juz wymiękacie ja się dopiero rozkręcam. Trochę po piątej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 dobra podaaaje sie! hyhyhyhyhyhyhy... życze dobej nocy ...hymm już raczej dnia :lol: buhahahaha... cze ide spać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Juz wymiękacie ja się dopiero rozkręcam. Trochę po piątej ale ja od 16 przed kompem seidze!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Juz wymiękacie ja się dopiero rozkręcam. Trochę po piątej ale ja od 16 przed kompem seidze!!!!!!!!!!!!!! hyymmm.... ja chyba od 11.00 z przerwami :lol: :lol: :lol: hyhyhyhy... i już zaczynam widzieć na czerwono!!! więc ide spać !!! jeszcze tylko 1x heineken 0.33l i luuuz hiehiehie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ale ja bez przerwy do 16 :P a z przerwami do rana wcvzoraj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 kolo 6 ide spac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 U mnie za 10 minut 12:00. Zycze Wam szczesliwego nowego roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Szczesliwego nowego i oraz najlepszych serii procesorow i jak najstabilniejszych plyt. A tym co teraz cierpia szybkiego powrotu do formy! Sylwester extra, nawalilem sie jak bak, swietna czysta wodka, gorace blachary, zero kaca :) Blachar tez wam zycze. Dziekuje za zyczenia poprzednikom i... dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Już wstałem :lol: nawet szybko. Powiem wam jedno - jak coś ściągać - to tylko w noc sylwestrową. Transfery kilkaset razy szybsze niż normalnie :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Już wstałem :lol: nawet szybko. Powiem wam jedno - jak coś ściągać - to tylko w noc sylwestrową. Transfery kilkaset razy szybsze niż normalnie :twisted: :twisted:dokladnie a na ftepach nie ma czegos takiego jak "too many users" :twisted: chociaz musze powiedziec ze o godzinie 10 pierwszego stycznia wszyscy (prawie) spia i tesh jest niezly transfer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 obudzilem sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...