Gość nairda Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam! Mam pytanko : do komputera mam podłączoną drukarkę, a mój brat namolnie drukuje mi setki bzdur wykańczając mi tusz i papier. W związku z tym chciałem zapytać czy jest możliwość zablokowania drukarki w rejestrze?? Chłopak trochę się zna więc każdorazowe usuwanie drukarki nie działa pozatym to zbyt wiele roboty. Jeżeli ktoś wie jak zablokować drukarkę w rejestrze XP to będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 po prostu kabel zabierz ;) a przy tworzeniu konta na winxp nie mozesz ograniczyc mu dostepu ? (nie wiem czy sie da, sprobuj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 po prostu kabel zabierz ;) a przy tworzeniu konta na winxp nie mozesz ograniczyc mu dostepu ? (nie wiem czy sie da, sprobuj) A tam po co kombinowac najlepiej to wyciagnij jeden kadridz i chowaj jak nie drukujesz.Lub jak masz troche czasu to poszukaj w konsoli w narzedziach administracyjnych lub wpisz w uruchom --> mmc .tam tego troche jest wiec sobie sprwadz jak masz czas. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 wylacz usluge : bufor wydruku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 a ja ten problem rozwiązałbym siłowo...;] i tyle;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...