Wyczek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 http://bimpcta.republika.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Troszke uboga ta stronka :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 I zawiera błędy. Bo kto powiedział, że do płytki ATX nie można wsadzić AT? Moja stara płytka główna (A-Trend ATC 6130) miała dwie wtyczki i chodziła jako AT oraz jako ATX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]I zawiera błędy. Bo kto powiedział, że do płytki ATX nie można wsadzić AT? Moja stara płytka główna (A-Trend ATC 6130) miała dwie wtyczki i chodziła jako AT oraz jako ATX.widze ze zwrociles uwage na to samo - ja moge dodac ze plyty AT wspolpracuja z zasilaczami ATX oto dowod - przejsciowka a TU powiekszone zdjecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 eeeeeeeeeee stronka troche dla "laikow" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]I zawiera błędy. Bo kto powiedział, że do płytki ATX nie można wsadzić AT? Moja stara płytka główna (A-Trend ATC 6130) miała dwie wtyczki i chodziła jako AT oraz jako ATX. Błędów tam jest cała masa - szczególnie w tekście o prockach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Zgadzam się z wami. Mój Soltek pracuje w starej wieży AT (rocznik 95). Jest tyle w niej miejsca, że zmieściłby się stosowany przez wielu zestaw "klopowy" do proca:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 w/g mnie stronka jest BARDZO DOBRA, ale dla ludze rozpoczynajacych zabawe z O/C. Strona zawiera dużo podstawowych informacji o sprzecie. Fakt zawiera sporo rzucałacych sie w oczy błedów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Nad grafiką trzeba by jeszcze troszke popracować. Bo według mnie jest do bani. Czyta aż się nieprzyjemnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Dobra jako podstawowe kompedium wiedzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...