Gość jabel Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Ja juz zgłupiałem, chce wymienić MoBo + proca i teraz tak , czytam forum i czytam i nie wiem nadal , czy lepiej : 1. DFI lan party z 754 (360pln) + sempronika 64 ~700 pln 2. http://allegro.pl/show_item.php?item=83245342 lub http://allegro.pl/show_item.php?item=83443972 lub propozycje? ogólnie sprzęt jest maszyną biurową ( gg,winamp, office ) - ale durona 800 to wstyd mieć w tych czasach, na upgrade mam ~700-800 plnów, jednoznacznie można stwierdzić co będzie się lepiej sprawowało ? ps. nie zamierzam kupować FX'a ani zmieniać proca w najbliższym czasie, Edytowane 30 Stycznia 2006 przez jabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 To bierz tak: Sempron64 3000 s.939 Asrock K8 939Dual-Sata2 I będziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jabel Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 no ale ten asrock to jakis za tani , nie padnie za pol roku? pozatym agp bym chyba chcial -bo kasy na grfe na pci-e nie mam puki co - moze za 2-3 mc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ten Asrock to bardzo dobra płyta ma pełne AGP i PciExpress, dobre możliwości O/C. Lepsza od tych Gigasyfów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jabel Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) potrzebuje jakiegos argumentu, testu, czy czegoś, kazdy pisze ,że nforce najlepszy do 64 bitów a ULI podobno kiepskie, i co ja biedny czlowiek mam zrobic? asrock to zawsze w kompy z supermarketow wsadzaja....ale ja sie nie znam... jezeli na 100% semp pod 939 na asrocku bedzie lepszy od tego na 754 + DFI lanParty to kupie, ( oczywiscie na DFI bym podkrecil chyba wiecej nie? ) prosze, przekonajcie mnie jakos :) no, chyba, ze ktos ma inna propozycje (MoBo+proc) do 600-700 pln ....czekam ;d Edytowane 30 Stycznia 2006 przez jabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Masz poczytaj sobie klik Na tym asrock'u też można ładnie kręcic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Maciag ci dobrze mówi to co jeszcze potrzebujesz ;P pozatym poczytaj temat o Asrcku ;) ja kupiłem i jestem zadowolony a pozatym AMD zapowiedziało ze wycofuje już soket 754 więc po co się w to pchać <_< co do kręcenia to popatrz na moją sygnaturke ;) a i jeszcze jedno. jaki masz zasilacz?? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez bublus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jabel Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Puki co 300W jakiś raczej niskiej klasy.... a nie ma jakiejś alternatywy? gigabyte? msi ? zalezy mi ,zeby bylo AGP i 1Gbps lan. nie moge sie przekonac do asrock'a...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 jak nie mozesz to twoja strata ;P nie pozostaje mi nic innego tylko zyczyć powodzenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jabel Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) musze pomyslec.... :) namieszaliscie mi teraz ;) asrock lepszy od dfi. to ja juz nie rozumiem ;) i tak proca nie bede wymienial przez rok.... Edytowane 30 Stycznia 2006 przez jabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja to bym zasilacz wymienił na Fortrona 350wat lub 400wat. Bo na tej twojej zasiłce to strach kompa uruchamiać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) bierz Sempron64 3000 s.939 + Asrock K8 939Dual-Sata2 + Fortrona 350(na allegro)= 700zł niecałe wyjdzie ;) i po kłopocie :-P a jeszcze na maginesie to jaką masz karte graf?? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez bublus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jabel Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 puki co GF 2 GTS (200mhz gpu / mem 400mhz(ddr) 64MB ) AGP :/ prolink w planach ( 1-2 mc. wymiana na coś ~~400 pln ) po 1wszym kupie tego sempa939+asrocka .dzieki za pomoc, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...