Jabar83 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Chetnie sobie pojezdze na desce ,tylko co tu robi BMX :blink: Pamietam do dzis jak zagrywalem sie w THPS2 na PSX i 3 na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 No to z mojeje strony kolejne lamerskie pytanie :razz: Jak zrobić na BMX tailwhip? Te BMX'y mnie dobijają. Na jakiego grzyba to w tej grze? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 sproboj na strzalkach-u mnie to chyba lewa jest do tailwhipow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Mam ustawione strzałki i numerologiczną. I robie w ten sposób tylko 180* ewentualnie 360* :? Zmieniłem na orginalne ustawienia sterowania, ale jest dalej to samo :? Edytowane 1 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 to moze na num 7 i num 8? sproboj tez tych w okolicach jklnmiou :wink: a propo klawisz N do pivot na manualu w bmxie to gdzie znajde? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Paviot jak się nie myle to masz klawiszem swicha, tym co sposób stania na desce zmieniasz. Nic. num 7 robie elmo czy cos takiego, a 9 nic tym bardziej w połączeniu z 8. Ta klawiszologia coraz bardziej mnie wkur..ia. jklm i okolice też nic :? Już sobie następną część wyobrażam.... trzecia ręka bedzie niezbędna :razz: Jak ten tailwhip wygląda? Edytowane 1 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 podskakujesz i jestes w powietrzu podczas gdy rower kreci sie wokol kierownicy.mniej wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 cholera...mam gre, no i mi sie dośc mocno muli :| dziwne. wymagania gry raczej mój komp spełnia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Przycina ci się? Tailwhipa mam pod * na numerycznej, a inne tricki na + - Już przeszedłem całą gre, no może w Classic mode mi kilka rzeczy zostało :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Przycina ci się? Tailwhipa mam pod * na numerycznej, a inne tricki na + - Już przeszedłem całą gre, no może w Classic mode mi kilka rzeczy zostało :wink: no i to w najmniej oczekiwanym momencie potrafi gierka przyciąć. nie mam pojęcia czemu. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Mi potrafi się przyciąć po długim graniu. A nawet zawiesić kompa, bo mam mało pamięci wirtualnej ustawionej, a na dysku już prawie miejsca nie ma. Ustaw wiecej pamięci, jak to nie pomoże to nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Nawet nie głupi ten nowy Tony, chociaż tego bmx to na siłę wsadzili. Co byście powiedzieli na jakąś grę online? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Online only THPS3 or THUG2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Hmm.. a czym w grze online THUG2 jest lepszy od THAW (o thps3 sie nawet nie pytam :) ) że tylko w tą część online grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Hmm.. a czym w grze online THUG2 jest lepszy od THAW (o thps3 sie nawet nie pytam :smile: ) że tylko w tą część online grasz? "Plansze" :wink: THAW jeszcze mi nie przypadł do gustu :razz: Przeszedłem i odstawiłem. Musze troche pograć to może się przekonam do online. A co ty masz do THPS3 że sie nawet nie pytasz? To jest do tej pory najlepsza część IMHO. No chociąz ten THUG2... :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 "Plansze" :wink: THAW jeszcze mi nie przypadł do gustu :razz: Przeszedłem i odstawiłem. Musze troche pograć to może się przekonam do online. A co ty masz do THPS3 że sie nawet nie pytasz? To jest do tej pory najlepsza część IMHO. No chociąz ten THUG2... :razz: No właśnie dlatego sie nie pytam, bo najlepsza :) ale thaw i thug2 to prawie to samo poza planszami i kilkoma nowymi schematami w thaw. Przeszedłeś już grę? To może powiesz mi gdzie moge znaleźć jakiś strój, żeby zrobić misję przy tonym alvie w santa monica (to przy diabelskim młynie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 W Hollywood w sklepie przy autobusie. Strój Alien Workshop, zresztą fajny, a misja z nim związana jeszcze lepsza :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ej sory moze za glupie pytanie ale nie moglem do tego dojsc... jak w tej grze zmienic ustawienia klawiatury :o :o jak odpalam podpisy klawiszy wogule nie zgadzaja sie z tym co dziala w rzeczywistosci nic nie qmam :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Masz przecież po instalacji na pulpicie skrót i tam masz ustawienia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Macie może kody do tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 A po co Ci kod, jak i tak nie potrafisz czytac? Bo gdybys potrafil, to przeczytalbys na samej gorze: Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie! Ignorek i raporcik (ale sie wredny gnoj zrobilem ostatnio :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) sialala, demon92 chodzilo o cheaty a nie seriala.... dozuciles do pieca... hehe troche kiepsko jak nie odrozniasz kodu od seriala :-) Edytowane 6 Marca 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) No sialala odrzucieles :wink: @demon92 Po co ci kody do tej gry? :blink: Przeciez tu sie nie umiera... :razz: Edytowane 6 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 1.Do zabawy na drugim profilu. 2.Chodziło mi o kody czyli cheaty a nie o "Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Ehh moze inny jestem, ale dla mnie najlepsza zabawa jest jak sam jakies recki wale a nie na czetach :wink: Edytowane 6 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 powie mi ktos gdzie trzeba walnac grafa na tym screenie:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) powie mi ktos gdzie trzeba walnac grafa na tym screenie:? zapewne tam gdzie nokia albo tam gdzie logo gry (bilboardy) a ja nadal nie mogę grać, bo mi się tak tnie gierka, nie tnie mi się tylko w "classic mode" i "online" :unsure: PS z tego co czytałem ta gra miałabyć (bądź jest) nieograniczona..coś jak gta, że sobie idę gdzie chce itp. a ja tu nie widzę żadnej takiej opcji. w story mode, classic mode itp. 'plansze' są poblokowane ( a to ścianą a to czymś innym ) :blink: Edytowane 7 Marca 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) @ Korbelsky Na srodku zdjecia jest ten "luk" czerwony i masz na niego wyjsc i namalowac grafa po lewej stronie(patrzac na zdjecie). Najszybciej sie tam dostaniesz jak pojdziesz po tym dachu na prawo a potem po linie dogrindujesz na ten luk :wink: :lol: Edytowane 7 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 ok, przeszedłem całe story, ale zostało mi 1 zadanie - z tymi głupim bmx. A więc: jak zrobić na bmx backflip? Grab + strzalka w dol x2 nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ja naciskam KP 7 + KP 9 i strzalke. Ale jakos inaczej tez bylo chyba. u mnie + - albo * :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...