dawuald Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 jak zrobic reverta. na poczatku chca zebym to zrobil i jest pokazane jak to zorbic analogiem... jak na klawaiturze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 spacja albo klawisz switchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawuald Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ehh porobane to sterowanie. Jak mozna konwertowac gre z konsoli na pc i nie zmienic tych oznaczen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Powiedzcie mi do cholery jak przy tym chinczyku ktory uczy nas focus i special. Kaze mi zrobic hardflipa 360 nad kontenerem w focusie. Zrobilem to juz z 20 razy. banał. Ale czemu do qrwy nedzy ten typ nie chce zaliczyc mi zadania. Wnerwia mnie to bo za kazdym razem zeby dojsc do tego zadania musze przejsc 4 inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Mi tylko THAW sprawial klopoty w starowaniu, ale juz umnie sie poslugiwac ta gra :razz: Jak sie przyzwyczaisz to nawet nie zauwazysz roznicy z innymi czesciami :razz: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Fajnie ...a powiesz mi jak przeskoczyc ten pieprzony smietnik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Nie pamietam za bardzo tego, ale to bylo na tym zakrecie chyba(?) Rozpedzasz sie, to samo na grindzie potem focus skaczesz robisz Hardflip 360 i kleisz. Cala technika. Ale jak to ci nie zalicza? Edytowane 9 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) juz mnie dobijają te bmx, jak to zrobić: ? Edytowane 12 Marca 2006 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jak na rampie wyskoczysz do gory to naciskasz szczalke w dol, a potem KP9 do zrobienia obrotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackManiack Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ja dziś zacząlem grac. Naprawde, gra jest świetna, mam nadzieje ze problemy jakie u Was mnie nie zniechęcą, tym bardziej że THUG'a 2 zaliczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) hmmm... może ktoś mi powie jak w 1 mieście zrobić na bmx tailwhipsa :/ Pisze że trzeba podskoczyć i prawa albo lewa strzałka , próbuje ciągle i nie wychodzi :/ Może ktoś pomoże , a i jeszcze w 2 mieście ta misja z tym hydrantem :/ Jak na to wskoczyć żeby zaczął się na tym kręcić :/ Edytowane 17 Marca 2006 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jezeli chodzi o tailwhipa to nacisnij * - albo + na numerycznej. Mozliwe ze masz tak jak ja. A co do hdrantu to nie wiem o co ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Chodzi mi o grinda na hydrancie co tak w koło sie na nim kręci ... Koleś to na filmiku pokazuje ale mu nie wychodzi bo zachaczył i kazał odrazu mi to zrobić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 To nic innego ci nie poradze jak tylko wyczuc moment zeby nacisnac bodajze KP8+KP9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 chodzi o natas spina, 8+7 albo 8+9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 No już sobie z tym poradziłem ;d Teraz misja na bmx w 2 mieście zrobić 180 flair transfer backflip (coś w tym stylu :P). Raz mi sie udało ale non stop zawalam te zadanie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 masz zrobic flare ze spine transferem.flara to backflip+obrot 180 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 No to powiedz mi który to przycisk N w kółeczku bo musze zrobić nose manuala i wcisnąć te N w kółku a nie wiem który to przycisk albo jakiś trick o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) u mnie jest to akurat 7 czy 9 jesli dobrze pamietam. misje robisz tak-backflip czyli 7+dol lub 9+dol i do tego obrot 180 na spine transferze czyli np ze spacja lub 7+9. (ale pogmatwane:PPP) jak niewiesz to sprawdz w opcji wiev mission lub w abilities Edytowane 18 Marca 2006 przez korbelsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 To jest do tego nose manuala ?? Bo nie czaje teraz :D A co do tego śmietnika w downtown to banalne zadanie wystarczy w dobrym momencie podskoczyć :] ja zaczynam fokus przy tym grafiti na ścianie i odrazu skok wtedy idealnie przeskakuje smietnik i robie ten trick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeNc! Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam Wszystkich! mam mały problem ze sterowaniem...:( czy mógłby ktoś podać Swoje (przykładowe) ustawienia??:) Bardzo bym prosił:) z góry DZIĘKUJĘ:) :-P p0zdr0 4!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ja mam 2 pytania 1. Jak zrobic Feeble grind na bmx'ie? 2. Misja w Downtown u Tony'ego Trujilio. W momencie kiedy krecimy film. nie wiem ocb. Gosc kaze mi zrobic grinda na krawedzi a potem jakis grab ale nie wiem gdzie zeskoczyc : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Co do tonego: Maz przed soba taki murek przy budynku zakonczony w gore. Robisz na nim grinda na koncu skaczesz o grab. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Tera to wogóle dziwne w 3 miastach nie mam zadan , znaczy się tych różowych gwiazdek , w tym parku też i w tym drugim parku co trza było wygrać turniej też nic ... Ostatnie misje jakie robiłem to na fire escape , z tym dzwonem i china power czy jakoś tak ( w tym parku co te części w misjach się zbiera , tam był przerywnik że tego kolesia gliny chyciły)... Co dalej , do którego miasta pojechać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackManiack Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Za Chiny ludowe nie moge zaliczyc zadania z trikami w parkourze, w którym momencie robic wallflipa? Kioedy jest juz na samej górze ściany? Czy tez kiedy jestem w połowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ja tez nie moglem tego zaliczyc. W koncu zaczalem wczesniej trzymac strzalke w dol i wyszlo spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 wallflipy byly opisane na poprzednich stronach :wink: a jak nie masz juz misji zadnych to idziesz na ranczo przetestowac zdobyte elementy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Jednak miałem misje w Bevery Hills z glinami xD Ale dalej nie kampie tego tricku na rowerku :/ Może ktoś mi to wytłumaczyć ?? :) Edytowane 19 Marca 2006 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) w 3 dni przeszedłem te gierke i mam mieszane uczucia. Czy te forum nie jest *nieco podobne do pclab? pisałem na tamtym forum dopłuki... nie dali mi blokady do 1935roku!!!!! a to moj pokazowy screen. tylko dalej nie wiem jak z santa monica na platforme wejść?! tam podjazd jest zbyt stromy? i mam nadzieje, ze moderatorzy z tego forum nic nie mają wspolnego z tymi z pclab;/ Edytowane 19 Marca 2006 przez Rafal2!omu$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 według mnie dwie piwewsze części tonnego bardzo mało realne były, a miliony czesało się bez wysiłku;/ gra była tak niedopracowana (THPS2) ze czasami nawet zwykło olee przedłużało kombosa. dla mnie szczyt geniuszu to THUG2 gra genialna. ta część nie jest tak szalona jak underground 2 i nie ma tych fajnych specjali co we wcześniejszej części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...