Skocz do zawartości
Gość

Sound Blaster nie odgrywa .cda??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam karte Sound Blaster Audigy i nie odtwarzają mi sie płyty z muzyka!!! Sprawdzalem glosnosc CD Audio w ustawieniach ale jest ok, a nadal nic nie słychać!! Musze kazda plytke ripowac na dysk i dopiero sie da (.mp3 odtwarza). Mam kolege ktory ma SB AWE 32 i tez nie odtwarzaja mu sie .cda :( co robic??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Mam karte Sound Blaster Audigy i nie odtwarzają mi sie płyty z muzyka!!! Sprawdzalem glosnosc CD Audio w ustawieniach ale jest ok, a nadal nic nie słychać!! Musze kazda plytke ripowac na dysk i dopiero sie da (.mp3 odtwarza). Mam kolege ktory ma SB AWE 32 i tez nie odtwarzaja mu sie .cda :( co robic??

Pewnei nei masz podlaczonego kabelka do karty dzwiekowej zeby mozna bylo bezposrednio odtwarzac muze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Pewnei nei masz podlaczonego kabelka do karty dzwiekowej zeby mozna bylo bezposrednio odtwarzac muze
To na pewno to, też kiedyś tak miałem-zapomniałem podłączyć kabelek. Musisz podłączyć kabelek od karty dźwiękowej do CD-ROM-u.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Na 100% powodem jest brak kabelka laczacego CD-ROM z karta dzwiekowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
No nie mam zadnego takiego kabelka :( a da sie to jakos "ominąc"? Bo chyba bede musial toto kupic :( no ale dzieki za pomoc :)
Da sie pod warunkiem, ze masz Windows XP lub 2000

Prosze... powiedz jak to ominac. Ja mam XP i poprostu cd-rom mi takie szumy przez ten kabelek daje, ze zawsze jak juz sobie odslucham plytke to biore "wycisz" CD Audio. A jak mozna sluchac bezposrednio w XP bez kabelka i bez szumow to bym sie z tym wyciszaniem nie musial bawic :D

Troche zakrecilem... ale wybaczcie jeszcze nie doszedlem do siebie po sylwestrze :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
No nie mam zadnego takiego kabelka :( a da sie to jakos "ominąc"? Bo chyba bede musial toto kupic :( no ale dzieki za pomoc :)

Eee, w win98 to też działa, przynajmniej na moim teac, bo na LG nie sprawdzałem, ale włączało się to gdzie indziej, chyba w "multimedia" na panelu sterowania, ale głowy se nie dam uciąć, a teraz jestem na 2k i nie mam jak sprawdzić bo płyty wypalam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

Eee, w win98 to też działa, przynajmniej na moim teac, bo na LG nie sprawdzałem, ale włączało się to gdzie indziej, chyba w "multimedia" na panelu sterowania, ale głowy se nie dam uciąć, a teraz jestem na 2k i nie mam jak sprawdzić bo płyty wypalam.

Masz wyjatkowe szczescie w takim razie bo ja tego nie wlaczylem pod win98se

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...