Kiczis Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Chce zakupic pamiec ram do mojego komputera 2x512 poniewaz obecna mnie nie zadowala. Znalazlem pdp patriot xlbk 400 mgh i geil ultrax oraz geile 433 mgh ;) Co radzicie ? ktore z tych wybrac jak cos a moze cos innego ;) czekam na odpowiedzi dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 rusz d... poszukaj bo było chyba dziś z 3 razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Chce zakupic pamiec ram do mojego komputera 2x512 poniewaz obecna mnie nie zadowala. Znalazlem pdp patriot xlbk 400 mgh i geil ultrax oraz geile 433 mgh ;) Co radzicie ? ktore z tych wybrac jak cos a moze cos innego ;) Polecam Patrioty XBLK. Są na kościach TCCD, więc powiny się dobrze kręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 co rozumiesz pod slowem dobrze krecic bo ja na swoich samsungach co mam teraz osiagam 240 3 8 3 3 1t a mialy sie dobrze krecic ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 co rozumiesz pod slowem dobrze krecic bo ja na swoich samsungach co mam teraz osiagam 240 3 8 3 3 1t a mialy sie dobrze krecic ;x Samsung produkuje (produkował) różne kości pamięci. Z tego co widzę, to masz Samsungi UCCC. UCCC nie przepadają za niskimi timingami, kręcą się dość dobrze ale przy 3-3-x-x. A Samsung TCCD to całkiem inna bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 mam tccc. tylko ze niestety &%$$&^%^%& serie ;( co do tych patriotow xlbk to chyba sie zdecyduje na nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...