karakun Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam! w najbliższym czasie zamierzam kupić urządzenie wielofunkcyjne, znalazłem na allegro drukarkę brother MFC-7820N, Chciał bym wiedzieć czy drukarki tej firmy są dobre (pierwszy raz zetknełem się z tą firmą) jak jest z jakością, ile czasu trzeba czekać na otrzymanie pierwszego wdruku i ogólnie jak się sprawują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowox Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam! w najbliższym czasie zamierzam kupić urządzenie wielofunkcyjne, znalazłem na allegro drukarkę brother MFC-7820N, Chciał bym wiedzieć czy drukarki tej firmy są dobre (pierwszy raz zetknełem się z tą firmą) jak jest z jakością, ile czasu trzeba czekać na otrzymanie pierwszego wdruku i ogólnie jak się sprawują. Człowieku! Brother - nie narażaj sie. Jak Ci sie popsuje to dopłacisz do tego sprzetu nawet na gwarancji. Też kiedyś kupiłem, a teraz patrz jak musiałem do tego dopłacić: www.brother.az.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...