siwyyy Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Widziałem kiedyś w necie taką dwuchawe(wentylator) montowaną w zatokę 5,25, w mojej budzie nie mam możliwości wsadziś wentylka z przodu i to byłoby moim rozwiązaniem, widział ktoś... jakieś linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Wiem o co ci chodzi, probowalem znalezc to urzadzenie i dac ci linka ale bezowocnie. Ale co do samego blowera to wg mnie strata kasy - wentylacja zadna, a huczy to niemiosiernie. Producent to chyba Titan albo evercool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Raczej niewielki problem samemu coś takiego zmajstrować - imo bezsensu. Edytowane 2 Lutego 2006 przez MARTiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 to jest panel spire 5.25 2 małe wentyle, jednak jest on do chłodzenia hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ostatnio pojawiło się cos nowego na allegro <_< http://allegro.pl/show_item.php?item=85545299 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ostatnio pojawiło się cos nowego na allegro <_< http://allegro.pl/show_item.php?item=85545299 fajne - niestety 3x 5.25 mamy z glowy :/ Ja mialem swego czasu cos takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Nawet schludnie to wyszlo... Robiles ta dziure jakas wyzynarka czy taka okragla nakladka do wiertaki !!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Wersja wykonana przez moja skromna osobe wygladala koszmarnie - wytapianie drucikiem. Wersja przedstawiona powyzej pochodzi z budy Aton 6175. Jedyna droga zeby sie w cos takiego zaopatrzyc to namowienie znajomego na zakup wspomnianej obudowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ostatnio pojawiło się cos nowego na allegro <_< http://allegro.pl/show_item.php?item=85545299 za taką kasę??? lepiej zroić coś takiego samemu efekt wyśmienity, ja mam zrobione tak ,że wszystkie zasysają do środka a w 3x5.25 mam glacialtecha 120 dmuchającego do środka i z tyłu obecnie też 120 (po wymianie z 92) wyciągającego z obudowy glacialtecha zamontowałem w sklejonych 3 zaślepkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Bardzo ciekawe rozwiaznie ten Scythe Kama Bay 5,25". Fajnie to wyglada i nawet estetyczne. Jak komus sie nie chce kombinowac to moglby sobie takie cos zakupic. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 zapomniałeś dodać, że jeśli ma za dużo kasy i nie ma co z nimi zrobić:] dla mnie 34zł to dość duża różnica:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Lepiej samemu zrobic jak pisalem wczesniej. Roboty malo a efekty takie same albo lepsze. Jak tylko masz 1 zatoke, to wstawaisz te najmniejsze wentylatorki i wsio, chyba 3 sie zmieszcza na dlugosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...