enigma_pl Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Wie ktoś z Was może, gdzie w Warszawie można dostać dolary jamajskie? Chodzi mi o jakiś kantorek, czy cuś. (Pisałem maila do oddziału warszawskiego NBPu ale nie odpisali... :? ) Edytowane 1 Lutego 2006 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Tych dolarów nie wymieniają poza Jamajką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 jest ambasada jamajki moze? w kilerze tak zdobyli 2000 kolumbijskich peset (czy peso nie wiem jak sie to pisze):> do tego nbp chyba bedziesz musial zadzwoniac albo sie przejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 JAMAJKA Ambasada Jamajki Schmargendorfer Strasse 32, D - 12159 Berlin tel. (0-0 49 30) 85 99 450; fax (0-0 49 30) 85 99 45 40 info@jamaican-embassy-berlin.de I takie info znajduje wszedzie w necie... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 na allegro są ale nie wiem czy sa aktualne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 szukałem na allegro, jednak nic nie znalazłem... szkoda... =/ ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Ew. może ktoś właśnie leci na Jamajkę? :D 100$ jamajskich to ok. 5 PLN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Jamajka nie ma swojej placówki dyplomatycznej w naszym kraju. To zbyt mały kraj, zeby w każdym państwie pozwolił sobie na swoją placówkę. Ich waluty raczej nie dostaniesz w naszym kraju. Po co Ci dolary jamajskie? Edytowane 2 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Bo lepjej mieć 10000 $ niż 100$ B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Po co Ci dolary jamajskie?Killera jedynki nie ogladales? :D Edytowane 2 Lutego 2006 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 pan Waldek na cargo na okeciu pewnie ma druga polowke:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Kurde Arnie, nie musiałeś wszystkim odrazu mówić. :-P No to nici z 15.000.000euro w złocie... :sad: Nie no, w sumie nieważne po co mi były te dolary :P Co prawda nadal mi są potrzebne i jeśli ktoś może mi pomóc to z chęcią jakiś 4-pak browarku zasponsoruje... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Proponuję wydrukować :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja już odebrałem przesyłkę, właśnie wracam z cargo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 a mi sie wydaje ze kolega dostal jakis towar z jamajki i chce sobie zrobic skreta ze stu dolcow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=83945420 http://allegro.pl/search.php?string=jamajk...y=886&country=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Widać, kto tu pali skręty z jamajskich baksów :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Kolo chcial wyrwac na portfel pelny dollarow :) $$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 o dziekuje bardzo ParanoiK :D jakos sam nie moglem sobie poradzic ;p ps. jednak jezeli ktos ma jeszcze jakies namiary na banknoty jamajskie to bylbym wdzieczny. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...