bonzik Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 moge kupic ta karte nówke ze sklepu za 840zł, co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Według mnie za tą cenę opłaca się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Według mnie to karta jest dobra. 256bit szyna pamięci, 16 potoków, czyli całkiem dobrze. na pewno każda gierka ci na tym wstanie :) Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 moge kupic ta karte nówke ze sklepu za 840zł, co o tym myslicie??a mogłbys przstać zakładać 500 tematów ???????????? bo co drugi to Twoj i pytasz o k.graficzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzik Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 a mogłbys przstać zakładać 500 tematów ???????????? bo co drugi to Twoj i pytasz o k.graficzna spoko juz nie bede bo zamówiłem co trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...