RB338 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam. Chciałbym kupić kartę grafiki ale bezgłośną bo mi zalezy na ciszy czyli kartę na radiatorze. Czy warto tego typu karte kupić? Czy może z wentylatorem jest lepsza??? Jestem zainteresowany kupnem Ati Gigabyte X550 128mb/ 128bit. Nie potrzebna mi jest szybsza ale za to ważna jest dla mnie cisza. Czy warto ją kupić? Słyszałem że na radiatorach się grzeją? Dziękuję i pozdrawiam s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eladrianeq Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 A do jakiej ceny potrzebujesz ?? i czy na AGP czy na PCI-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RB338 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 A do jakiej ceny potrzebujesz ?? i czy na AGP czy na PCI-E do 270zł na PCI-E ale chodzi mi głównie o to czy te karty na radiatorze są godne polecenia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 A dlaczego nie? Skoro producent zdecydowal sie na sam radiator to znaczy, ze takie chlodzenie wystarczy do chlodzenia gpu. Oczywiscie do O/C chlodzenie pasywne bedzie za slabe i przydal by sie jakis wiatraczek, ale Tobie akurat nie zalezy na wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 do 270zł na PCI-E ale chodzi mi głównie o to czy te karty na radiatorze są godne polecenia???kupowałem ostatnio znajomemu X550 SAPHIRE'a z wielkim aluminiowym radioatorem, i karta chodzi jak najbardziej w porządku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...