mikord Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Wreszce udało mi sie namówić braciszka na zakup nowej karty graficznej ale jak zaczołem przeglądać oferty (głównie na allegro) i czytać opinie na forach to całkowicie się zakręciłem. Jak sie pytałem znajomych to prponowali mi do mojego sprzetu coś z tego Allegro Ale nie ASUSa tylko jak już coś to Palit (bo od asusa lepszy) a tu szłysze że pali jest beeeee tyle że ja mam ograniczone srodki do 250 zł. Myślałem również o Radku 6550 . A co z Leadtek Winfast??? (Już jakiś czas temu przestałem śledzić zmiany w sprzęcie tak że jest do tyłu) Prosze o pomoc w wyobrze karty Mój skromniutki sprzęt: AMD ATHLON XP 1600+ ECS K7S6A Maxtor 160GB Pamięć 384MB DDR Creative SB Live! grafika to szkoda mówić GF4 MX 440 64MB Myśle o zakupie nowej płyty głównej jak sie ziberze troch kaski Edytowane 2 Lutego 2006 przez mikord Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedynakm Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Radku 6550chyba 9550, A co do tematu to Radeona 9550 firmy Gigabyta ma mój znajomy i nie nażeka. Ja mam radka 9600 ze stajni MSI i też nie mam problemów. Napisz do czego potrzebny Ci jest komp, bo może nie ma sensu wstawiać jakiejś grafiki-rakiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Bierz radeona 9550 od msi, albo jakiegoś 9500@pro, 9500pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zapewne overclockerem to on nie jest wiec niech bierze Radeona 9550 od MSI ( tak jak Grzechu poleca ) i mu wystarczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikord Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Dzięki A co z Palitem? piszą że można podkrecać? albo Leadtek Winfast Głównie mi chodzi żeby sobie pograć w coś nowego bo z tym GF to kiepsko. No ale jakimś specjalnym fanem gier nie jestem. (no z wyjągekiem serii GTA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Wez Gigabyte 9550, zawsze jak bedziesz tego potrzebowal mozesz go podkrecic, a to zawsze jakis przyrost wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 a nie lepiej moze cos takiego Link 8 potokow :P uda sie za 250 zl wyrwac a jak nie to msi radeon 9550 na czerwonym laminacie lub gecube radeon 9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgadzam sie z "SynchRo !"... Proboj tego 9700Pro licytowac ! Bo ta karta jest duzo mocniejsza niz 9550 nawet mocno kreconej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 za 230 zl mozesz miec 8 potokowego radeona 9500pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 za 230 zl mozesz miec 8 potokowego radeona 9500proalbo radka 9700 pro 8 potokowego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikord Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Napiszcie prosze dlaczego akurat ten radek a nie np PALIT 6200 BOX 256MB DDR2, w czym w czym on jest lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Jak tobie chodzi tego Palita to sobie go daruj ma 64 bitową magistrale pamięci 4 potoki wogóle nie opłaca się nią interesować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...