krsone Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam jaka plyte polecice pod 2200 XP, aktualnie mam asrock k7vt2, chcial bym kupic cos taniego ale lepszego niz poprzednik. tzn bardziej wydajna. CPUCOOL wywala komunikaty ze 3.3V za niskie wiec to chyba wina tego padla bo zasilacz 350W na stanie, a nic ja nie mam w piecu za duzo, co by bralo tyle powera.... Sypia sie te PC'ty:/ Pozdrawiam Krs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Epox EP-8RDA+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 ABIT NF7 rev 2.0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Polecam obie, albo DFI LP Ultra-B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krsone Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 no panie i panowie wszystko fajno tylko to nie sa tanie plyty z odzysku bo generalnie kupowanie sprzetu nowego wyszlo z mody w roku 2002+-wiec mowiac o taniej plycie mam na mysli plyte wydajna do 100 pln z ery k7vt2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) no panie i panowie wszystko fajno tylko to nie sa tanie plyty z odzysku bo generalnie kupowanie sprzetu nowego wyszlo z mody w roku 2002+-wiec mowiac o taniej plycie mam na mysli plyte wydajna do 100 pln z ery k7vt2. to musze zaoferowac niestety asrocka k7vt4 (poprawcie mnie jak sie mylę :wink: ) Edytowane 4 Lutego 2006 przez SynchRo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Jak juz chcesz uzywana to proponuje MSI kt4av Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...