konnik_tl Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 mam następujący problem- dzisiaj siadam do kompa , odpalam go i system nie chce wstać. próbuje tryb awaryjny i również nie chce wstać. wziąłem dysko do koleszki podłączyłem i co widze- na gdzie był system i na G gdzie były program files oraz documents&settings nie mam wogóle danych - obie partycje mają po 100% wolnego miejsca!!! czy ktoś wie czego mogło to być przyczyną?? ostatnio nic nie instalowałem a wczoraj kompa normalnie wyłączyłem więc w jaki sposób mogły zniknąć dane?? jak odzyskać obie partycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 getback data Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) to wiem jak odzyskać.ale czy ktoś wie jak to jestmożliwe że po wyłączeniu komputera i ponownym włączeniu zniknęły dwie partycje i to o dziwo związane z systemem. czy da coś przywrócenie rejetru z dnia poprzedniego??w jaki sposób można wrzucić rejestr?? przy włączaniu kompa system zaczyna się butować a pasek przechodzi połowe i restartuje kompa Edytowane 3 Lutego 2006 przez konnik_tl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 kilka propozycji : walnieta pamiec , walniety dysk , za ciplo mu ( hdd tj ) walniety kontroler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...