p3dzi0r Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 cze , wlasnie wrucilem na forum , ale tu sie zmienilo :) (po nowym roku) Teraz tak : Zamierzam zakupić : klawe IBM'a takom czarnom (35 zł wienc nie majontek :)) i mysze logitech mx500 , ale sie zastanawiam czy intellimouse explorer 3.0 nie bendzie lepsiejszy. Aha BTW gdzie to najtaniej kupic w szczecinie i ile na to dajom gwarancji ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ja sie zawiodlem na tem msie, dzialal ok, ale byl bardzo niewygodny i szybko reka bolala.... logitecha standard 3 lata, na ms nei pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ehh co do myszki to przeczytaj recenzje: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=logitech_series_mx Sam sobie odpowiedz na pytanie imho Logitech nie ma sobie równych w produkcji myszek a to co stworzyli to wyczyn.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ja mam mx500. Mycha jest zaczepista :) - w koncu to logitech :D Malo tego...dostalem na nia 5 lat gwarancji !!! :D (kupowalem w komputroniku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a jak tam w grach , gluwnie cs unreale i takie tam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ja ci polecam MX700, ale narazie nigdzie jej nie można dostać bo dodtawa przyjdzie po 14 grudnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 W FPP jeszcze jej nie testowalem (nie mialem czasu) ale zapowiada sie dobrze. Probowalem bawic sie nia na roznych powierzchnieach (blat stolu, kartka, reka ;) i takie tam) i nie bylo zadnych problemow. Co do ergonomii to zadna mycha nie lezala w lapie tak jak ta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 dostawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 p3dzi0r sorry za oftopik :) ale przypomniało mi sie ze po nowym roku miales zaprezentowac foty jakiegos spox bloku made by You... I co :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Logitech MX 500 i MX 700 rulezz..tylko ze drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 spoko , jest sobota :) , narazie sie borykam bo wyskakuje mi access denied w mircu i nie wiem jak to zlikwidowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a co w grach ?? jezeli spisuje sie jak mx700 (a raczej tak :D) to jest wypas a jak chcesz cos wiecej poczytac to byl juz podobny temat o (mx700) na starym forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Logitech MX 500 i MX 700 rulezz..tylko ze drogie. Dokladnie ...jak bylem teraz na turnieju w CS'a to wszyscy szanujacy sie gracze takie mieli . Czyli sa one dobre ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 kontynuując podjętą myśl o Logitechu :D czy te nowe modele to "klikają" (tzn. chodzi mi ten charakterystyczny dzwięk przy wciśnięciu klawisza :D :D :D ) bo poszukuje bezgłośnej myszki, klawiature już mam (Logitech) Ktoś ma taką i może ewentualnie polecić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 mam intellimouse i jest swietna gram duzo w CSA i q3 jak tylko ma czas ,, sprawuej sie swietnie i nei ma zabujczej ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Mam pytanko odnosnie MX500: Czy mozna w grach (Quake 3, UT2003) uzywac wszystkich 8 przyciskow (jezeli tak to jak to zrobic)? Gierki widza tylko 3 standardowe przyciski i wheel'a. Mycha podlaczona jest przez USB i mam zainstalowane mouseware 9.75. Probowalem tez przy odinstalowanym sofcie ale i tak nic nie pomoglo. Calosc chodzi nia WinXP PRO SP1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Logitech MX 500 i MX 700 rulezz..tylko ze drogie. 300 zebli czy 500 za mysz to jakieś zboczenie.........widziałem gdzies na stronie "profesjonalną" :) mysz do fpp ....miała chyba 400 dpi ....kulkowa....nie pamietam jakiej firmy i jak sie nazywała ale pamietam cene : 400 USD :) any questions ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 pewnie chodzi o Razor Boomslang - i tam jest chyba duzo wiecej niz 400dpi :) A co do wydawania takiej kasy na myszki - jakbym spal na forsie to czemu nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 eee a ja twardo polecam MS InteliMouse Explorer 3.0 + do tego za zaoszczedzone pieniadze w porownaniu do Logitecha ( jak kcesz porfesjionalnie grac :P ) podkladke FUNC'a no i oczywiscie mouse skatezy (np. everglide'a ) IMHO the best co moze byc jesli chodzi o FPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ja mam M$ i to najlepszy produkt M$ :) nie wiem jak tam MX500 ale .... w M$ wszystkie przyciski działaja na 100% :D z drugiej strony MX ma ponoć jakąś nową rewelacyjną technologie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ja mam microsoft Wirless intellimouse explorer - bardzo dobrze sie sprawuje czujnik dziala nienagannie, a i precyzja jest duza. Jedyna wada tego modelu jest jej ciezar ale nie jest to straszny problem. Polecam!:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 kontynuując podjętą myśl o Logitechu :D czy te nowe modele to "klikają" (tzn. chodzi mi ten charakterystyczny dzwięk przy wciśnięciu klawisza :D :D :D ) bo poszukuje bezgłośnej myszki, klawiature już mam (Logitech) Ktoś ma taką i może ewentualnie polecić? ponawiam pytanie (szczególnie do posiadaczy tych wypasionych logitechów :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Logitech MX 500 i MX 700 rulezz..tylko ze drogie.to jest najwieksza wada tych myszek (i jak dla mnie jedyna :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Logitech MX 500 i MX 700 rulezz..tylko ze drogie.to jest najwieksza wada tych myszek (i jak dla mnie jedyna :D ) cena powolutku spada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 355 za myszke!!! bym mial drugir 256ddr :PPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 a jak te myszki w sC? gra kto ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A ja mam pytanie odnosnie myszki microsoftu 3.0 chodzi mi wlasnie o to ze jak sprawdzalem w stanach to tam sa 3.0a a u nas w komutroniku nic o tym nie pisza a wlasnie ta mysz 3.0a dostala na benchmarku najwyzsze noty wiec wlascieciele tego gryzonia mogli by napisac czy maja 3.0 z ''a'' czy bez thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 kontynuując podjętą myśl o Logitechu :D czy te nowe modele to "klikają" (tzn. chodzi mi ten charakterystyczny dzwięk przy wciśnięciu klawisza :D :D :D ) bo poszukuje bezgłośnej myszki, klawiature już mam (Logitech) Ktoś ma taką i może ewentualnie polecić? ponawiam pytanie (szczególnie do posiadaczy tych wypasionych logitechów :lol: ) Zdecydowanie słychać clik :( Poza tym super ! Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bierz LOGITECHA jest OK BTW mysz microsofta to majbardziej niezawodny produkt tej firmy LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 kontynuując podjętą myśl o Logitechu :D czy te nowe modele to "klikają" (tzn. chodzi mi ten charakterystyczny dzwięk przy wciśnięciu klawisza :D :D :D ) bo poszukuje bezgłośnej myszki, klawiature już mam (Logitech) Ktoś ma taką i może ewentualnie polecić? ponawiam pytanie (szczególnie do posiadaczy tych wypasionych logitechów :lol: ) Zdecydowanie słychać clik :( Poza tym super ! Pozdrawiam, thx, Duncan po przemysleniu i tak chyba kupie tego Logitecha MX700 PS. brat złamał noge to moze jakies odzszkodowanie bedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...