Flecz Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 mam problem musze kupić plyte + procek + pamięć . Wybrałem taki sprzęt : Procesor : AMD ATHLON 64 3000+ S754 BoX CLAWHAMMER Płyta : Asus K8N Pamięć : 2x512 TwinMos 400 2.5 Box Jak ocenicie ten sprzęt?? nie zależy mi na możliwosciach o/c sprzętu . Do dyspozycji mam tylko 1000 zł . Potrzebuje dobrego sprzętu do grania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 -Sempron 3000+ s.939 OEM -380zł -Arctic Cooling Slincer-40zł -AsRock Dual Sata 2-220zł -2*512 mb RAM Patriot-350zł Zmiescisz sie w 1000zł, a napewno ten zestaw bedzie lepszy do grania niz ten ktory podales :D :D 3maj sie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 W tej cenie lepszego zestawu niż ten co zaproponował Fisher15 nie znajdziesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flecz Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 a będzie mi do asrocka pasowała karta geforce 5200?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 tak bo ten asrock ma i pci-e i ahp pelne ale ja bym ja zmienil jak najszybciej bo wkocnu to seria FX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flecz Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 a to gites :D w pon składam zamówienie na ten zestaw co fisher podał . thx za pomoc .a karte może w kweitniu zmienie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Nie ma za co. Udanego zakupu zycze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...