Skocz do zawartości
pablo163

Czy jestes rasista??????????

Czy jestes rasista??????????  

1. 1. Czy jestes rasista??????????

• tak
      7
    • nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Moze zanim ktos z Was odpowie na temat to niech przed soba postawi problem czy lubi Arabow, Serbow i muzulmanow, itp.

Bo rasizm nie odnosi sie tylko do czarnoskorych. A rasizm bierze sie tylko z niewiedzy i strachu. Nie odpowiem w ankiecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem rasista, musze sie do tego przynac, a najbardziej nienawidze rasy idiotow, kołtunów, radiomaryjowców i mlodziezy wszechpolskiej.

Co gorsza w tym debilizmie przoduje najglupszy narod na ziemi - Polacy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Ja powiem wprost nie nawidze rumunow ...

rozumiem ze odrozniasz Rumuna od Cygana - bo ci co stali na ulicach w Polsce to niestety byli Cyganie i nie tylko z Rumuni ale przede wszystkim z krajow bylej Jugosalwi - mam nadzieje ze rozrozniasz takie "drobne" niuanse :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz za kontrowersyjny temat pablo163. Ja tez ni jestem rasista, ale jak sie ktos wypowie na tak to sie moga zaczac czepiac jego

I dobrze zrobia ci co sie beda "czepiac" - takie cos jak rasizm jesr glupota i powinno sie to zwalczac.

Wszyscy ludzie sa rowni zreszta kiedys byl podobny temat juz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie rasizm to nie tylko czarni ale wszyscy ktorzy maja inny kolor sokry niz nasz czyli bialy;) A co do tego czy jakiegos kraju nie lubie to swystko kieruje sie z reguly w jedna osobe najpredzej w tego co rzadzi w danym karju bo to przez niego ich nie lubimy .:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niejestem rasistą, jedyne co mam to ze Polacy tak szybko zapominają o wyrzadzonych im krzywdach, za przykład moze poslozyc nam nasz prezydent Kwasniewski (z rodziny zydowskiej), ktorego ojciec był szychą w slużbach ub zdaje sie, w szczecinie, to nigdy dokładnie na jaw niewyjdzie, ale wiadomo ze przez neigo wielu ludzi stracilo wolnosc albo zycie, jego prawdziwe nazwisko brzmy Stoltzman, reki bym mu niepodał napewno nawet publicznie.

a z takich lzejszych spraw to wkurzają mni e czanoskurzy pseudo piosenkarze z mtv. wszyscy identyczni, ubrani w zaduze koszulki hokejowe albo od kosza, lancuchy tesame chusty na glowie tesame czapeczki taksamo sie gibaja jak małpy na drzewie i wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą rękami, poprostu zalosne idiotyczne i debilne.

pozdraviam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od podziału rasizmu:

Od barwy skóry: NIE!

Do niektórych narodów ( naprawde niektóreych chyba 5 ) : tak

Z tej 2 opcji nie jestem dumny..... Ale za pare lat powinienem już na to pytanie odpowiedzieć:

NIE!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wszyscy wywodzimy sie od pary ludzi ktorzy ulegli 

pokusie overclocka by moc wiecej niz mogli... :twisted:

pozatym bardzo lubie lac Marinsów za pomoca Zealotw heheheh .:P

Czyli masz rasistowskie podejscie do Terran, a fe.

A swoja droga lubie polowac na Zealotow za pomoca Battlecruiserow

Pozdrawiam fana(ow) SC :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poslozyc nam nasz prezydent Kwasniewski (z rodziny zydowskiej)

pozdraviam

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ROTFL

Skad te informacje?

www.radiomaryja.pl , www.wszechpolacy.pl ?

a co myslisz ze Alek ma sie chwalic takim tatusiem ?, te informacje nieposiadam z prasy czy radia, ylko z wiarygodnych źródeł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem rasista, musze sie do tego przynac, a najbardziej nienawidze rasy idiotow, kołtunów, radiomaryjowców i mlodziezy wszechpolskiej .

niestety mimo iz kolor skory ludzi mi wisi to idiotow i reszty "rydzykow" zniesc niemoge :evil: nic tylko walic takich po ryjach bo dogadac sie z nimi mozna tylko... nie no do nich nic niedociera (no moze poza sygnalem Radia M) :x

najglupsi to my napewno niejestesmy - nieprzesadzaj kolego :?

zobacz sobie bliski wschod, afryke, albo inne koree polnocne tam to dopiero pokemony zyja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niejestem rasistą, jedyne co mam to ze Polacy tak szybko zapominają o wyrzadzonych im krzywdach, za przykład moze poslozyc nam nasz prezydent Kwasniewski (z rodziny zydowskiej), ktorego ojciec był szychą w slużbach ub zdaje sie, w szczecinie, to nigdy dokładnie na jaw niewyjdzie, ale wiadomo ze przez neigo wielu ludzi stracilo wolnosc albo zycie, jego prawdziwe nazwisko brzmy Stoltzman, reki bym mu niepodał napewno nawet publicznie.

a z takich lzejszych spraw to wkurzają mni e czanoskurzy pseudo piosenkarze z mtv. wszyscy identyczni, ubrani w zaduze koszulki hokejowe albo od kosza, lancuchy tesame chusty na glowie tesame czapeczki taksamo sie gibaja jak małpy na drzewie i wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą rękami, poprostu zalosne idiotyczne i debilne.

pozdraviam

stary niestety taka jest Polska :) ( pewnie zaraz luzie nas zjada :P ), ale nie ma co ukrywac, ze wiekszosc ludzi w rzadzie to zydzi i nie podoba mi sie to. Widac ich wszedzie tam gdzie jest duza kasa :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..., ale nie ma co ukrywac, ze wiekszosc ludzi w rzadzie to zydzi ...

to podziel sie jeszcze informacja w jaki sposob rozpoznajesz Zyda - moze po obzezanym fajfusie - no ale jak Ty ogladasz panom fajfusy to ja nie mam wiecej pytan :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhhh

NIE MOZNA UOGULNIAC!!!!!!!!1

znam zyda, znam czarnoskorych, znam zoltoskora i lubie ich, nie znam ttylko rumuna ani cygana.....

co my od nich chcecie

napewno sa zydzi dobrzy i zli, tak smao z czarnoskorymi, ale tak smao sa zli polacy, amerykanie, angilcy-ludzie BIALOSKORZY!!!!!!!!!

smiesza mnie ludzie w radiu maryja, ktorzy twierdza, ze 90% ofiar 2 wojny swiatowej zamordowali zydzi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze zanim ktos z Was odpowie na temat to niech przed soba postawi problem czy lubi Arabow, Serbow i muzulmanow, itp.

Bo rasizm nie odnosi sie tylko do czarnoskorych. A rasizm bierze sie tylko z niewiedzy i strachu. Nie odpowiem w ankiecie.

jan nie mam nic do tych ras, a nawet powiem wiecej, TO BIALOSKORZY WYMORDOWALI WIECEJ CZARNOSKORYCH I INNYCH!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem rasista, musze sie do tego przynac, a najbardziej nienawidze rasy idiotow, kołtunów, radiomaryjowców i mlodziezy wszechpolskiej .

niestety mimo iz kolor skory ludzi mi wisi to idiotow i reszty "rydzykow" zniesc niemoge :evil: nic tylko walic takich po ryjach bo dogadac sie z nimi mozna tylko... nie no do nich nic niedociera (no moze poza sygnalem Radia M) :x

Dla mnie ci co wymienilem to inna rasa, a dokladniej bydlo.

najglupsi to my napewno niejestesmy - nieprzesadzaj kolego :?

zobacz sobie bliski wschod, afryke, albo inne koree polnocne tam to dopiero pokemony zyja :D

Ich glupota wynika z przekonan, a u nas z glupoty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Ich glupota wynika z przekonan, a u nas z glupoty ;)

Fakt, co by bylo gdybysmy mieli zamiast Starego Testamentu Koran - pewnie bysmi bawili sie z niemcami tak jak palestynczycy z zydami :wink: a naszym przywodca byl by wiecznie_zjarany_gabriel_j. :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...