JejoX Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Witam, Przeczytalem temat o wrzucaniu zdjec na forum i... Zarejstrowałem sie w Lycos Tripod Przy uzyciu Total comandera przeslalem je tam gdzie mialem przeslac(ale nie wiem gddzie :unsure: )Pojawiły mi sie te zdjecia po prawej stronie Comandera i co teraz? Gdzie te zdjecia sa bo wchodze na swoje konto i gdzie mam ich szukac?co mam teraz zrobic zeby je wrzucic na forum w formie obrazu? Ale jestem wkurzony,niech mi ktos pomoze bo zaraz mnie cos trafi!!!! :mur: :mur: Edytowane 4 Lutego 2006 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 IMO w FAQ jest wszystko bardzo jasno opisane. Zapodaj jakiegoś przykładowego linka do obrazka, to może doradzimy co robisz źle. PS. Podziwiam Cię, że przetrwałeś proces rejestracji na Lycosie. Takiej męczącej i upierdliwej rejestracji to już dawno nie widziałem. Szkoda że próbki moczu do analizy nie trzeba wysyłać. :mur: PPS. Nieprościej było foty na Imageshacka wrzucić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Poza tym pamiętać należey, żę forum umożliwia wrzucanie załączników, z tego co wiem, to macie na nie 5 MB. Warto korzystać z tej opcji, bo wtedy obrazki ładuja sie szybciej dużo na forum. Poza tym wspomniany wyżej ImageShack etż jest dobry i daje rade ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...