Skocz do zawartości
JejoX

Jak Te Zdjecia Umieszczac Na Forum?lycos Tripod!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przeczytalem temat o wrzucaniu zdjec na forum i...

Zarejstrowałem sie w Lycos Tripod

Przy uzyciu Total comandera przeslalem je tam gdzie mialem przeslac(ale nie wiem gddzie :unsure: )Pojawiły mi sie te zdjecia po prawej stronie Comandera i co teraz?

Gdzie te zdjecia sa bo wchodze na swoje konto i gdzie mam ich szukac?co mam teraz zrobic zeby je wrzucic na forum w formie obrazu?

Ale jestem wkurzony,niech mi ktos pomoze bo zaraz mnie cos trafi!!!! :mur: :mur:

Edytowane przez JejoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO w FAQ jest wszystko bardzo jasno opisane.

Zapodaj jakiegoś przykładowego linka do obrazka, to może doradzimy co robisz źle.

PS. Podziwiam Cię, że przetrwałeś proces rejestracji na Lycosie. Takiej męczącej i upierdliwej rejestracji to już dawno nie widziałem. Szkoda że próbki moczu do analizy nie trzeba wysyłać. :mur:

PPS. Nieprościej było foty na Imageshacka wrzucić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym pamiętać należey, żę forum umożliwia wrzucanie załączników, z tego co wiem, to macie na nie 5 MB.

Warto korzystać z tej opcji, bo wtedy obrazki ładuja sie szybciej dużo na forum. Poza tym wspomniany wyżej ImageShack etż jest dobry i daje rade ;]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi