esaj Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Panowie polećcie mi jakis komponenty na Amd s939 Procek ? do 400 - 450 Płyta do 300 grafa do 400 ramy jakies 512 zasiłka chyba: Tagan 380 nagrywarka do 200 bude mam chce by to szalało jak burza !!!! :lol2: pomóżcie Edytowane 4 Lutego 2006 przez esaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 [ciach!]a, czy tak trudno poszukać?? :evil: ASRock dual sataII, opteron 144 na 939, 512 patrioty kh, galaxy 6600ge, forton 400W, benq1640/50 albo lg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Więc tak: Sempron64 3000 s.939 Asrock K8 939Dual-Sata2 GF6600GE Zasilka może HuntKey HK-400AP Nagrywarka BenQ 1640 PDP Patriot KH 2x512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 jestem za zestawem grzeska :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja tez ale opterony kosztuja duzo powyzej 450zł no i bardzo trudno je dostac z tego co ostatnio widziałem to na llegro sa za 720zł. Ja bym wolał semprona i do tego jakas mocniejsza grafe plytka oczywiscie asrock dual sata2 pamiatki Patriota zasilacz fortron 400 albo huntkey 350. Nagrywarka lg 4167b. No i grafa w zaleznosci od procka, ale 6600ge to doby wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 mocniejsza grafa tylko ile masz kasy odpowiednio mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 6600gt x800gto albo jak juz chcesz dobra to 6800gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zestaw Grzecha bardzo dobry ale kasy może mieć za mało i co wtedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esaj Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Panowie to ma byc stabilny sprzet z mozliwoscia rozbudowy. Bo właśnie człowiekowi który składa go ze mna poleciał athlon i zabrał ze soba grafe - radka 9000pro ( ba mobo stabilne nadal) ! ale doszlismy do szybkiego konsensusu ze kupowanie takich podzespołów jak były mija sie bardzo z celem ! Kasa jest nie duza ale próbujemy cos postawic na s939 by mozna było w miare kasy pozamieniac podzspoły ! pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale Wy uwazacie ze ten zestaw co zaproponował grzechu czy maciag bedzie niestabilny czy cos w tym stylu?? O płytce Asrocka mozesz sobie poczytac w temacie o ULI 1695. Do tego jeszcze ten sempron i bedzie porzadny zestawik. Ja sam mam zamiar sie przesiasc na te plytke i proca z tego co mam w sigu. pozdro Edytowane 4 Lutego 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Tego opterona to dałem poglądowo, oczywiście można wziąć sempka i wtedy mocniejszą grafe na przykład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 I wyjdzie lepiej z sempronem, gdyz dzisiejsze gry w wiekszosci potrzbuja mocnej grafiki, procek moze byc slabszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) uwazam tak jak ecudo zrezygnuj z proca i wes mocniejsza garfike EDIT !! sorka za przekrecenie nicku.. :wink: Edytowane 5 Lutego 2006 przez SynchRo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...