Skocz do zawartości
esaj

Amd Zastawik

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie polećcie mi jakis komponenty na Amd s939

Procek ? do 400 - 450

Płyta do 300

grafa do 400

ramy jakies 512

zasiłka chyba: Tagan 380

nagrywarka do 200

bude mam

chce by to szalało jak burza !!!! :lol2:

pomóżcie

Edytowane przez esaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

[ciach!]a, czy tak trudno poszukać?? :evil:

ASRock dual sataII, opteron 144 na 939, 512 patrioty kh, galaxy 6600ge, forton 400W, benq1640/50 albo lg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez ale opterony kosztuja duzo powyzej 450zł no i bardzo trudno je dostac z tego co ostatnio widziałem to na llegro sa za 720zł. Ja bym wolał semprona i do tego jakas mocniejsza grafe plytka oczywiscie asrock dual sata2 pamiatki Patriota zasilacz fortron 400 albo huntkey 350. Nagrywarka lg 4167b. No i grafa w zaleznosci od procka, ale 6600ge to doby wybor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie to ma byc stabilny sprzet z mozliwoscia rozbudowy.

Bo właśnie człowiekowi który składa go ze mna poleciał athlon i zabrał ze soba grafe - radka 9000pro ( ba mobo stabilne nadal) ! ale doszlismy do szybkiego konsensusu ze kupowanie takich podzespołów jak były mija sie bardzo z celem ! Kasa jest nie duza ale próbujemy cos postawic na s939 by mozna było w miare kasy pozamieniac podzspoły ! pomozcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale Wy uwazacie ze ten zestaw co zaproponował grzechu czy maciag bedzie niestabilny czy cos w tym stylu?? O płytce Asrocka mozesz sobie poczytac w temacie o ULI 1695. Do tego jeszcze ten sempron i bedzie porzadny zestawik. Ja sam mam zamiar sie przesiasc na te plytke i proca z tego co mam w sigu.

pozdro

Edytowane przez torque8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi