Miros Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam, mam mozliwosc zmiany procesora, chcialbym sie dowiedziec czy oplaca mi sie taka inwestycja na nowszy procesor, bedzie wydajniejszy i szybszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: bedzie wydajniejszy i szybszy ale ten sempron 3000 jaki to s.754 czy 939 ? i tak czy siak musial bys zmienic plyte na albo s.754 albo 939 zalezy od procesora..(wydaje mi sie ze koles sobie robi zarty).... :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miros Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 plyte tez zmienie na Gigabyte GA-K8NS s754, nVidia Crash K8S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miros Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 bedzie to dobre rozwiazanie tego proca i plyty? niz moj athlona 2000+ z plyta Msi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 A nie możesz Asrocka K8 939Dual-Sata2 i Semprona64 3000 s.939? A to twoje rozwiazanie bedzie bardziej wydajne niz ten athlon 2000XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 zalezy ile doplacasz, no i na ile sie kreci ten athlon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miros Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 nie wezne na 939 bo kasy na tyle nie mam, mojego athlona podkrecilem do 2400+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulas. Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Oczywiscie ze sie oplaca wymienic :) Tylko ile musisz doplaci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miros Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 55 zl musze dolozyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Jak za tylko 55 złotych to nie ma co się zastanawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 55 zł to powiedz muz e ja sie zamienie !! nawet za 70 :D nie zastanawiaj sie tylko bierz i pamietaj o dobrym zasilaczu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...