akslow Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mam Polskiego Windowsa i z mam pewien program w jezyku rosyjskim. Ktorego nie moge obsluzyc poniewaz zamiasta czcionek mam linie . Jak je doinstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 moze panel sterowania>dodaj/usun programy/ program XXX ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Panel sterowania-->dodaj/usuń-->składniki win-->obsługa wielu języków-->rosyjski. Póżniej przestawić(na pasku) na rosyjski i ok powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Panel sterowania-->dodaj/usuń-->składniki win-->obsługa wielu języków-->rosyjski. Póżniej przestawić(na pasku) na rosyjski i ok powinno być. To nie ma prawa zadziałać. Problem polega (przynajmniej ja to tak zrozumiałem) na tym, że czcionka systemowa nie obsługuje cyrylicy. W rosyjskim Internecie jest mnóstwo stron o tym jak ten problem rozwiazać. Wcale to nie jest takie proste. Trzeba zamieniać czcionki i liczyć, ze się system nie wywali. Ja często korzystam z rosyjskojęzycznych programów i zainstalowałem sobie rosyjska wersję Windowsa. :D Jednak mam podobny problem z polskimi znakami w niektórych programach. Jest to jednak do przeżycia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...