Skocz do zawartości
pawell

Karta Graficzna Geforce Fx 5500 256bit 256 Mb 128bit

Rekomendowane odpowiedzi

zamierzam kupić karte graficzna GEFORCE FX 5500 256BIT 256 MB 128BIT posiadam płytę główną gigabyte 8I848P-(g) czy podejdzie ona pod moją płytę pytam ponieważ mój kumpel miał problem kupił radeona pci-e i miał jakieś problemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaką byś radził WDK jakbyś miał kupować na tej karcie powinno chodzić płyninnie wszystkie gry itp. żeby było ona na teraźniejszy czas wmiarę dobra

Wszyskie gry plynnie :blink: Jak myslisz o grach w 640x480 i detale na low to ten FX bedzie jak znalazl :D

Napisz ile masz kasy i jakiego masz kompa :wink: pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość maniak GeForce FX

nie wszystkie 6200 sie modują a pozatym fx5500 nie jest wcale taka zła

w porównaniu do GF FX 5200se 64mb/64bity(kolega ma takiego do proca 2,4ghz P4na gigabyte i przez tą karte w 3dmarkach i grach zostaje za mną w tyle hahaha)

ja mam 5500 GALAXY(GE{gejmer edyszyn}) 256mb/128bit 270/350@315/425 {mój zmiata tego 5200se i 5200 tylko z 5200ultra chyba by se nie poradził}

i w CALL OF DUTY 2 na średnich w 1280x1024 mi sie nie cieło

A NFS Most Wanted w 800x600 detale NA MAKS(PRAWIE SZCZEGółOWOść MIASTA NA 3/4 I TAM COś JESZCZE NA 2/4) aa x2 fa off i sie też nie cieło

AoE 3 w 1280x1024 na średnich szło bez cięcia chyba że na 8 graczy i pełno wojsk walczących to czasami przycinał a normalnie to spoko jeśli masz malo kasy to jednak polecam ci t karte

jaki proc bo jak słaby to lepiej jak byś se kupił jednak Radeona 9550 XT rev 2,0 ekstra sie kręci lepszy od 5500 o jakieś 20%

Edytowane przez maniak GeForce FX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi