Gość Kaaban Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Dzis caly dzien kombinowałem na zmiana wentyla w chiefie 410 skonczylo sie a zwarciu w środku potem przez przypadek prze wlaczanym gniazdku przelączylem linie zasilania (czy jak to tam sie zwie) i bum az mnie zamroczylo i ogłuszyło :mur: :lol2: Daje go na gware ale tam trzymaja miesiąc poza tym moga nie uznac (wida w srodku ze bylo grzebane :/ ) wiec potrzeba nowej. Konfig jak w sigu (z tym ze ram bedzie nie 256 tylko 512 a potem 1024) potrzebny mi jakis tymczasowy 350-400 W Zastanawiam sie miedzy fortronem 400 z allegro a modecomem 350 http://zenfist.pl/pID/208.htm bral bym fortrona ale moja mobo ma atx 2.0 wiec nie wiem jak to bedzie dzialac :oops: a i jeszcze da na nich cos pokrecic?? Tak czy siak planuje zakup nowej zasilki w terminie późniejszym to tylko przejsciowa. z góry dzięki pozdro Edytowane 5 Lutego 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 jak przejściowa to czy nie warto poczekać na chieftec'a, a tak wogle to bym brał fortron'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Nie bo nie wiem czy mi uznaja gware co bede czekał miech po czym sie dowiem ze nie uznali mi? :mur: Poza tym te chieftec byl jeszcze ten "fajniejszy" nie od delty tylko taki starszy, na co mi go wymienią (o ile wymienią?) sprzedawca ma prawo dac gorszą (400)?? czy wtedy moge domagac sie kasy? ten modecom z zenfista moze byc? Piszą tam ze ten modecom jest firmy fortron czyli mize byc chyba do tego atx 2.0 ... pzodro Edytowane 5 Lutego 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 To był syf od Enhance a nie porządny zasilacz. Różnica jest kolosalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 A to spox. Powie mi ktos wkoncu czy ten modecom z zenfista moze byc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...