Marcin_gps Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 No wlasnie, jak postepujecie z takimi delikwentami? Straszycie rzecznikiem praw konsumenta, czy znacie jakies inne sposoby?? Jestem otwarty na wszystkie propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ten tekst skopiowalem z mojego dawnego postu .... '' Hehheh mnie chyba nikt nie przebije Kupilem w wakacje 1800 xp i MSI KT3 Ultra Aru ...Po kilku dniach poprostu sprzet sie nie wlaczyl ...Pojechalem na WGK i : plyte mymienili mi od reki ...A procesor...Co tydzien dzwonilem do nich i mowili ze juz moge odebrac i zebym na gilde przyjechal ...JAk juz bylem na gieldzie to mowili ze proc za tydzien bo cos tam ..cos tam ...Za tydzien to samo ...I tak ze 3 razy ! W koncu na procek czekalem prawie miesiac ...A przy ostaniej wizycie powiedzialem gosciom ze stoiska ze maja w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l za tydzien i sam se jakis procek od nich wezme .Tak wiec : W piatek wieczorem obdzwonilem chlopakow i w sobote wielka wyprawa na 2 fury na gielde...Weszlismy na gilde ( bylo nas chyba 9 , a wiekszosc z moich ''pomocnikow'' to niezłe bandziory ) ...I tu szok !!!! od razu na gildzie podbija do nas 4 przypakowanych typow ( normalnie ubranycyh po cywilu ) i pytaja czego my tu taka piekna ekipa szukamy ...Po krotkich rozmowach okazalo sie ze sa to piraci z gieldy którzy w zamian za nietykalnosc pomaga ochonie zaporwadzac pozadek na giledzie ...Tak wiec wytlumaczylem ze przyjechalismy najebac handlarzy i zeby sie nie wtracali ...Po 20 min rozkminki podzedlem sam z pseudo ''ochrona'' do po prawdziwego szefa ochony z gieldy .A ten powiedzial ze nie moge tu nigo lac ..I w takich sparawach mam przychodzoc do niego ..Poszlismy na stoisko . i bylo tylko jedno zdnanie : Albo dajecie koledzie nowy pricesor , albo dostajecie wymowienie na wasze 4 stoiska i niecej juz was tu nie widze ...I oczywiscie procek dostalem ...i znam szefa ochrony ..A jak na zlosc znowu mi sie plyta glowna spalila i ...Co widze ?? Piekny usmiech na twarzy tego samego pana z firmy ...Dostalem w miare dobra plyte zastepcza( mimo ze na mojej zaobaczyl spalony kontroler pamieci i powiedzial ze to od ostrego krecenia..ale to nie jego sprawa a w serwisie nie musza wiedziec co on zauwazyl na płycie), a po odbior mojej nowej jade w soboe .Ktorko mowiąc z takimi hamami z gieldy czy ze sklepu tez TRZEBA PO HAMSKU !!! '' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 dokladni polecam ponizszy topik 1,5 miesiaca mnie zwodzili po wykonaniu 1 konkretnego telefonu do kierownika (z odpowiednim poziomem wiedzy prawnej) sprzet miałem do odebrania na 2 dzień rano poprostu kupili nowy. ale mnie wnerwili..... polecam takze dowiedzieć sie nazwisko osoby odpowiedzialnej za dany teren w panstwowej inspekcji inspektoratu handlowego działa na sprzedawców jak piorun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ten tekst skopiowalem z mojego dawnego postu .... '' Hehheh mnie chyba nikt nie przebije Kupilem w wakacje 1800 xp i MSI KT3 Ultra Aru ...Po kilku dniach poprostu sprzet sie nie wlaczyl ...Pojechalem na WGK i : plyte mymienili mi od reki ...A procesor...Co tydzien dzwonilem do nich i mowili ze juz moge odebrac i zebym na gilde przyjechal ...JAk juz bylem na gieldzie to mowili ze proc za tydzien bo cos tam ..cos tam ...Za tydzien to samo ...I tak ze 3 razy ! W koncu na procek czekalem prawie miesiac ...A przy ostaniej wizycie powiedzialem gosciom ze stoiska ze maja w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l za tydzien i sam se jakis procek od nich wezme .Tak wiec : W piatek wieczorem obdzwonilem chlopakow i w sobote wielka wyprawa na 2 fury na gielde...Weszlismy na gilde ( bylo nas chyba 9 , a wiekszosc z moich ''pomocnikow'' to niezłe bandziory ) ...I tu szok !!!! od razu na gildzie podbija do nas 4 przypakowanych typow ( normalnie ubranycyh po cywilu ) i pytaja czego my tu taka piekna ekipa szukamy ...Po krotkich rozmowach okazalo sie ze sa to piraci z gieldy którzy w zamian za nietykalnosc pomaga ochonie zaporwadzac pozadek na giledzie ...Tak wiec wytlumaczylem ze przyjechalismy najebac handlarzy i zeby sie nie wtracali ...Po 20 min rozkminki podzedlem sam z pseudo ''ochrona'' do po prawdziwego szefa ochony z gieldy .A ten powiedzial ze nie moge tu nigo lac ..I w takich sparawach mam przychodzoc do niego ..Poszlismy na stoisko . i bylo tylko jedno zdnanie : Albo dajecie koledzie nowy pricesor , albo dostajecie wymowienie na wasze 4 stoiska i niecej juz was tu nie widze ...I oczywiscie procek dostalem ...i znam szefa ochrony ..A jak na zlosc znowu mi sie plyta glowna spalila i ...Co widze ?? Piekny usmiech na twarzy tego samego pana z firmy ...Dostalem w miare dobra plyte zastepcza( mimo ze na mojej zaobaczyl spalony kontroler pamieci i powiedzial ze to od ostrego krecenia..ale to nie jego sprawa a w serwisie nie musza wiedziec co on zauwazyl na płycie), a po odbior mojej nowej jade w soboe .Ktorko mowiąc z takimi hamami z gieldy czy ze sklepu tez TRZEBA PO HAMSKU !!! '' bylo do mnei napsiac (jezlei to bylo w wakacje) nie byloby problemu, bo piratow z gieldy znam dobrze ;) a i firmy niektore znam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Hmmm ...na szczescnie dalem sobie z tymi łapciuchami z giledy rade ....a teraz dodam ze jak oddalem im tą plyte MSI kt3 ultra Aru co spalilem w niej kontroler to mi dali jeszcze lepsza bo na kt3 ultra 2 :) i nawet mojego atlona mam mozliwosc u nich wymienic na 0,13 um..za 50 zł ...Wiec mam u nich zycie jak w Madrycie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 trzeba zje *** goscia przy klijentach i po wszystkim :D ja tak robie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 od tego roku renkojmia trwa 2 lata , tak szlyszalem w tivi , moze by tak zrobic dzial na forum .PRAWO KoNSUNENTA , pozbierac te wysztkie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly i zamiescic na Tweak , zeby ludki nie ganiali po calym necie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 od tego roku renkojmia trwa 2 lata , tak szlyszalem w tivi , moze by tak zrobic dzial na forum .PRAWO KoNSUNENTA , pozbierac te wysztkie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly i zamiescic na Tweak , zeby ludki nie ganiali po calym necie pozdro lepiej przykleic temat :D a nie robic nowy dzial bo i ta jest za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 tez mozna albo dac do FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 po pierwsze jekojmi juz nie ma (teraz zie to nazywa zgodnosc towaru z czyms tam... nie pamietam) no i przy rekojmi mozna bylo przy drugiej (czy moze trzeciej) usterce uzyskac kase spowrotem.. a teraz wedle prawa moga nam to naprawiac w nieskonczonosc :) byl o tym arykul w polityce czy moze we wprost? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 po pierwsze jekojmi juz nie ma (teraz zie to nazywa zgodnosc towaru z czyms tam... nie pamietam) no i przy rekojmi mozna bylo przy drugiej (czy moze trzeciej) usterce uzyskac kase spowrotem.. a teraz wedle prawa moga nam to naprawiac w nieskonczonosc :) byl o tym arykul w polityce czy moze we wprost? wszystkich pocieszyles tym postem :D teraz bedzie jazda w serwisach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 tylko znajomi !! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 W zwiazku z pomyslem poddanym w tym topicu przykleilem watek o prawach konsumenckich, prosze sie udzielac (zgodnie z zaleceniami :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 W zwiazku z pomyslem poddanym w tym topicu przykleilem watek o prawach konsumenckich, prosze sie udzielac (zgodnie z zaleceniami :P ) bardzo fajnie jak bym wygladal jak reed nie musial bym brac kolegow respekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 W zwiazku z pomyslem poddanym w tym topicu przykleilem watek o prawach konsumenckich, prosze sie udzielac (zgodnie z zaleceniami :P ) bardzo fajnie jak bym wygladal jak reed nie musial bym brac kolegow respekt :) Myslisz ze to dlatego nie mam wiekszych problemow z reklamacjami itp ? 8O Hmmmm............ moze cos w tym jest :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 W zwiazku z pomyslem poddanym w tym topicu przykleilem watek o prawach konsumenckich, prosze sie udzielac (zgodnie z zaleceniami :P ) bardzo fajnie jak bym wygladal jak reed nie musial bym brac kolegow respekt :) Myslisz ze to dlatego nie mam wiekszych problemow z reklamacjami itp ? 8O Hmmmm............ moze cos w tym jest :P :wink: reed mowie ci ja bede mial jakis problem po prosze ci o pomoc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ten tekst skopiowalem z mojego dawnego postu .... '' Hehheh mnie chyba nikt nie przebije Kupilem w wakacje 1800 xp i MSI KT3 Ultra Aru ...Po kilku dniach poprostu sprzet sie nie wlaczyl ...Pojechalem na WGK i : plyte mymienili mi od reki ...A procesor...Co tydzien dzwonilem do nich i mowili ze juz moge odebrac i zebym na gilde przyjechal ...JAk juz bylem na gieldzie to mowili ze proc za tydzien bo cos tam ..cos tam ...Za tydzien to samo ...I tak ze 3 razy ! W koncu na procek czekalem prawie miesiac ...A przy ostaniej wizycie powiedzialem gosciom ze stoiska ze maja w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l za tydzien i sam se jakis procek od nich wezme .Tak wiec : W piatek wieczorem obdzwonilem chlopakow i w sobote wielka wyprawa na 2 fury na gielde...Weszlismy na gilde ( bylo nas chyba 9 , a wiekszosc z moich ''pomocnikow'' to niezłe bandziory ) ...I tu szok !!!! od razu na gildzie podbija do nas 4 przypakowanych typow ( normalnie ubranycyh po cywilu ) i pytaja czego my tu taka piekna ekipa szukamy ...Po krotkich rozmowach okazalo sie ze sa to piraci z gieldy którzy w zamian za nietykalnosc pomaga ochonie zaporwadzac pozadek na giledzie ...Tak wiec wytlumaczylem ze przyjechalismy najebac handlarzy i zeby sie nie wtracali ...Po 20 min rozkminki podzedlem sam z pseudo ''ochrona'' do po prawdziwego szefa ochony z gieldy .A ten powiedzial ze nie moge tu nigo lac ..I w takich sparawach mam przychodzoc do niego ..Poszlismy na stoisko . i bylo tylko jedno zdnanie : Albo dajecie koledzie nowy pricesor , albo dostajecie wymowienie na wasze 4 stoiska i niecej juz was tu nie widze ...I oczywiscie procek dostalem ...i znam szefa ochrony ..A jak na zlosc znowu mi sie plyta glowna spalila i ...Co widze ?? Piekny usmiech na twarzy tego samego pana z firmy ...Dostalem w miare dobra plyte zastepcza( mimo ze na mojej zaobaczyl spalony kontroler pamieci i powiedzial ze to od ostrego krecenia..ale to nie jego sprawa a w serwisie nie musza wiedziec co on zauwazyl na płycie), a po odbior mojej nowej jade w soboe .Ktorko mowiąc z takimi hamami z gieldy czy ze sklepu tez TRZEBA PO HAMSKU !!! '' no kiepska akcja :D jak ja bede mial problemy na gieldzie to bedziesz pierwsza osoba do ktorej sie zglosze ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ten tekst skopiowalem z mojego dawnego postu .... '' Hehheh mnie chyba nikt nie przebije Kupilem w wakacje 1800 xp i MSI KT3 Ultra Aru ...Po kilku dniach poprostu sprzet sie nie wlaczyl ...Pojechalem na WGK i : plyte mymienili mi od reki ...A procesor...Co tydzien dzwonilem do nich i mowili ze juz moge odebrac i zebym na gilde przyjechal ...JAk juz bylem na gieldzie to mowili ze proc za tydzien bo cos tam ..cos tam ...Za tydzien to samo ...I tak ze 3 razy ! W koncu na procek czekalem prawie miesiac ...A przy ostaniej wizycie powiedzialem gosciom ze stoiska ze maja w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l za tydzien i sam se jakis procek od nich wezme .Tak wiec : W piatek wieczorem obdzwonilem chlopakow i w sobote wielka wyprawa na 2 fury na gielde...Weszlismy na gilde ( bylo nas chyba 9 , a wiekszosc z moich ''pomocnikow'' to niezłe bandziory ) ...I tu szok !!!! od razu na gildzie podbija do nas 4 przypakowanych typow ( normalnie ubranycyh po cywilu ) i pytaja czego my tu taka piekna ekipa szukamy ...Po krotkich rozmowach okazalo sie ze sa to piraci z gieldy którzy w zamian za nietykalnosc pomaga ochonie zaporwadzac pozadek na giledzie ...Tak wiec wytlumaczylem ze przyjechalismy najebac handlarzy i zeby sie nie wtracali ...Po 20 min rozkminki podzedlem sam z pseudo ''ochrona'' do po prawdziwego szefa ochony z gieldy .A ten powiedzial ze nie moge tu nigo lac ..I w takich sparawach mam przychodzoc do niego ..Poszlismy na stoisko . i bylo tylko jedno zdnanie : Albo dajecie koledzie nowy pricesor , albo dostajecie wymowienie na wasze 4 stoiska i niecej juz was tu nie widze ...I oczywiscie procek dostalem ...i znam szefa ochrony ..A jak na zlosc znowu mi sie plyta glowna spalila i ...Co widze ?? Piekny usmiech na twarzy tego samego pana z firmy ...Dostalem w miare dobra plyte zastepcza( mimo ze na mojej zaobaczyl spalony kontroler pamieci i powiedzial ze to od ostrego krecenia..ale to nie jego sprawa a w serwisie nie musza wiedziec co on zauwazyl na płycie), a po odbior mojej nowej jade w soboe .Ktorko mowiąc z takimi hamami z gieldy czy ze sklepu tez TRZEBA PO HAMSKU !!! '' no kiepska akcja :D jak ja bede mial problemy na gieldzie to bedziesz pierwsza osoba do ktorej sie zglosze ;) :lol: Spoko ...: :) a pozniej skoczymy na browarki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 A ja to mam ich gdzies nieuczciwych poznaje sie po twarzy jak zobacze ntakiego to zdaleka od niego ash bije od niego chamstfem i arogancja takich to trza tepic . SORY A TOPIC TEN O RASIZMIE NIE WIEDZIALEM ZE NIEKTORZY PODEJDA DO TEGO TAK SCEPTYCZNIE :(:(:(:(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Wlasnie sie mylisz ..Nawet najgorrzy wałkowicz i przektret moze byc dla Ciebie mily i uprzejmy ....Na to nie ma regóły ...ALe nie powiem ze pierwsze wrazenie sie nie liczy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 No wlasnie nie zastanowilem sie nad ta kwestia ;) Ale co jak co trza ryzykowac jak sie na ciebie zdenerwuje sprzedawca(bo mielscie inne zdani a jak wiadomo klient ma zawsze racje) to go olej zobacza to inni ludzie i nikt u nieg jush nie kupi bo zobacza jak traktuje klienta.I kto na tym zyska ;) (skarb panstwa ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 A ja to mam ich gdzies nieuczciwych poznaje sie po twarzy jak zobacze ntakiego to zdaleka od niego ash bije od niego chamstfem i arogancja takich to trza tepic . nigdy nie oceniam ludzi po wygladzie.... i Ty tez lepiej tego wiecej nie rob... przez to mozna wiele stracic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ten tekst skopiowalem z mojego dawnego postu .... '' Hehheh mnie chyba nikt nie przebije Kupilem w wakacje 1800 xp i MSI KT3 Ultra Aru ...Po kilku dniach poprostu sprzet sie nie wlaczyl ...Pojechalem na WGK i : plyte mymienili mi od reki ...A procesor...Co tydzien dzwonilem do nich i mowili ze juz moge odebrac i zebym na gilde przyjechal ...JAk juz bylem na gieldzie to mowili ze proc za tydzien bo cos tam ..cos tam ...Za tydzien to samo ...I tak ze 3 razy ! W koncu na procek czekalem prawie miesiac ...A przy ostaniej wizycie powiedzialem gosciom ze stoiska ze maja w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l za tydzien i sam se jakis procek od nich wezme .Tak wiec : W piatek wieczorem obdzwonilem chlopakow i w sobote wielka wyprawa na 2 fury na gielde...Weszlismy na gilde ( bylo nas chyba 9 , a wiekszosc z moich ''pomocnikow'' to niezłe bandziory ) ...I tu szok !!!! od razu na gildzie podbija do nas 4 przypakowanych typow ( normalnie ubranycyh po cywilu ) i pytaja czego my tu taka piekna ekipa szukamy ...Po krotkich rozmowach okazalo sie ze sa to piraci z gieldy którzy w zamian za nietykalnosc pomaga ochonie zaporwadzac pozadek na giledzie ...Tak wiec wytlumaczylem ze przyjechalismy najebac handlarzy i zeby sie nie wtracali ...Po 20 min rozkminki podzedlem sam z pseudo ''ochrona'' do po prawdziwego szefa ochony z gieldy .A ten powiedzial ze nie moge tu nigo lac ..I w takich sparawach mam przychodzoc do niego ..Poszlismy na stoisko . i bylo tylko jedno zdnanie : Albo dajecie koledzie nowy pricesor , albo dostajecie wymowienie na wasze 4 stoiska i niecej juz was tu nie widze ...I oczywiscie procek dostalem ...i znam szefa ochrony ..A jak na zlosc znowu mi sie plyta glowna spalila i ...Co widze ?? Piekny usmiech na twarzy tego samego pana z firmy ...Dostalem w miare dobra plyte zastepcza( mimo ze na mojej zaobaczyl spalony kontroler pamieci i powiedzial ze to od ostrego krecenia..ale to nie jego sprawa a w serwisie nie musza wiedziec co on zauwazyl na płycie), a po odbior mojej nowej jade w soboe .Ktorko mowiąc z takimi hamami z gieldy czy ze sklepu tez TRZEBA PO HAMSKU !!! '' Qrde, dobry sposób. Też bym taki propagował gdyby ni to, że: a) nie mam qumpli, jak to ładnie określiłeś : niezłych bandziorów B) raczej nie wyglądam na osobę groźną Ale tak powinno się robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ale tak powinno się robić. No cóż... life is brutal .... :twisted: to jest Polska a nie elegancja francja i tu hama trzeba tepic po hamsku ...niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja sprawdziłem jeden, no dwa oje*** sprzedawce przy klientach, a później stać pod sklepem i gadać wchodzącym do środka, że pracują tam kłamcy i oszuści i co działa :D :D . Troche to chamskie, ale jak powiedział Czyzyk "No cóż... life is brutal .... to jest Polska a nie elegancja francja i tu hama trzeba tepic po hamsku ...niestety" Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 No wlasnie, jak postepujecie z takimi delikwentami? Straszycie rzecznikiem praw konsumenta, czy znacie jakies inne sposoby?? Jestem otwarty na wszystkie propozycje Obić morde po pracy..a jak silnieszy to z kolegami ( no co...za takie coś można) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 "] No wlasnie, jak postepujecie z takimi delikwentami? Straszycie rzecznikiem praw konsumenta, czy znacie jakies inne sposoby?? Jestem otwarty na wszystkie propozycje Obić morde po pracy..a jak silnieszy to z kolegami ( no co...za takie coś można) Tylko, ze wtedy na pewno nie odzyskam sprzetu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 "] No wlasnie, jak postepujecie z takimi delikwentami? Straszycie rzecznikiem praw konsumenta, czy znacie jakies inne sposoby?? Jestem otwarty na wszystkie propozycje Obić morde po pracy..a jak silnieszy to z kolegami ( no co...za takie coś można) Tylko, ze wtedy na pewno nie odzyskam sprzetu :roll: zalezy jak obijesz , jak dobrze to napewno dostaniesz nowy sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 hehe, wole to zalatwic droga prawna, z reszta mam mocne argumenty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...