--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 chcialbym zeby w tym topicu znalazly sie Wasze "dziela" :lol: z Photoshopa, Corela itp ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 www.deviantart.com tam jest zarejestrowanych około 27 tys. osób zajmujących się szeroko pojęta sztuką komputerową... Przyłącz sie i ucz od najlepszych, niektóre prace to naprawde mistrzostwo świata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A może być 3d ?? Jeśli tak to proszę oto co zrobiłem nudząc się w sesji letniej :) , Wiecej jest na stronie : sstudio.republika.pl. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 www.deviantart.com tam jest zarejestrowanych około 27 tys. osób zajmujących się szeroko pojęta sztuką komputerową... Przyłącz sie i ucz od najlepszych, niektóre prace to naprawde mistrzostwo świata... galeria calkiem fajne ale to jest 3d studio max :D a ja sie bawie w photoshopie, nie moja liga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A może być 3d ?? Jeśli tak to proszę oto co zrobiłem nudząc się w sesji letniej :) , Wiecej jest na stronie : sstudio.republika.pl. Pozdrawiam czym to robiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja zaczelem bawic sie photoshopem 6.0 jak jeszcze trochu posiedzę to możliwe że cos mi wyjdzie ciekawego :P porady znalazłem na: http://www.spoono.com http://robouk.mchost.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treko Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 a to moje wypociny :P http://www.strony.wp.pl/wp/treko/galeria.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja bardziej fotografia i animacje. Niedługo zaczynam specjalizację (grafika komputerowa) - jak stworze coś wartego pokazania to pokarze. A co do fotek... Zapraszam na moją stronę (nie wszystkie się zmnieściły :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 A może być 3d ?? Jeśli tak to proszę oto co zrobiłem nudząc się w sesji letniej :) , Wiecej jest na stronie : sstudio.republika.pl. Pozdrawiam Qrde bardzo fajne. Tylko czemu tak mało detali(na samochodach)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja bardziej fotografia i animacje. Niedługo zaczynam specjalizację (grafika komputerowa) - jak stworze coś wartego pokazania to pokarze. A co do fotek... Zapraszam na moją stronę (nie wszystkie się zmnieściły :( )gdzie ta strona ?? zapomniales dac adres:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...