Cro Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Właśnie przeinstalowałem system, przeglądarka FF 1.5.0.1 i autologowanie nie chce działać :/ Przed reinstalacją od kilku dni też nie działało, czyściłem wtedy cookies i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Moze masz gdzies ustawione autoczyszczenie cookies ? Moze w FF, moze w Ustawnieniach internetowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 fipa napisał(a): Moze masz gdzies ustawione autoczyszczenie cookies ? Moze w FF, moze w Ustawnieniach internetowych.Ustawienia internetowe to raczej do cookiesóf FF niewiele mają. Poza tym na pozostałych forach jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Tak jak i na wersjach wcześniejszych, na 1.5.0.1 autologowanie działa bez problemu. Daj screena z ustawień dotyczących cookies i 'Clear Private Data'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Wszystko jest default :/ Edytowane 5 Lutego 2006 przez Cro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 W opcjach wszystko ok, ewentualnie możesz sprawdzić czy wyczyszczenie cookies coś da (choć wąptpię). Zone Alarm nie ma przypadkiem jakiejś czarodziejskiej funkcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Czyściłem, wywaliłem cały folder Firefoxa razem z profilem z Danych aplikacji i to samo. ZA raczej nic nie miesza :/ tym bardziej, że na innych forach jak już pisałem jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Wyłącz ZA i sprawdź jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Nope, to nie to. Avast i "Osłona www" tez nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Cro napisał(a): Nope, to nie to. Avast i "Osłona www" tez nie... masz firewalla czy antiwira nowego? moze bitdefender :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Skoro nawet nowy profil nic nie zmienił, to na 99.99% nie jest to wina FF. Możesz spróbować sprawdzić co dzieje się z ciasteczkami z Tweaka. Wyczyść cookies --> zaloguj się na forum (z zaznaczonym auto logowaniem) --> sprawdź w opcjach jakie masz cookies z Tweaka --> zamknij przeglądarkę i uruchom ją ponownie --> sprawdź ponownie czy i jakie masz cookies dla Tweaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...