Cruel Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Mam przyjemność zaprezentować - olewając skromność - największą w Polsce stronę poświęconą Sadze Baldur's Gate i dodatkom do niej ;) Zapraszam: http://cob-bg.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ładna i ciekawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Gora jeszcze jako tako ale reszta to w zasadzie pokolorowane prostokaty - nudne i wtorne az do bolu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Jak na razie nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Nie działa? Może chwilowy zwis serwera, w tej chwili u mnie wszystko jest ok... Krzys'az - z grafiką aż tak źle? :/ Od rana parę poprawek w wyglądzie jest, nie wiem czy wiele to zmieniło... Wychodzilismy z założenia żeby kolorystycznie stronę do forum dopasować, co widocznie było złym pomysłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Kolorystycznie spojny serwis jest jak najbardziej dobrym pomyslem. Ja po prostu nie lubie stron skladajacych sie z samych prostokatow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 A to ok, myślałem że coś gorszego. Stronkę ciągle poprawiamy, graficznie już nieco się zmieniła, chyba na lepsze - ale prostokąty to pozostaną raczej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...