iloczyn Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Hi! pomoże mi ktoś? prosze!! nie potrafie rozpakować pliku .zip ,ponieważ wyskakuje mi że nie znalazł archiwów!!co ja mam zrobić?? ściągałem gre przez tydzień a teraz taki problem!!! :mur: :sad: POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Calkiem mozliwe ze sciagnales uszkodzony plik. Sprawdz jego objetosc czy zgadza sie z orginalnym plikiem i moze sproboj uzyc do rozpakowania jakas nowsza wersje winrara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iloczyn Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Niestety nie pomogło :sad: mam najnowsza wersje Winrar i nic,objętość jest taka sama jak orginał. :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 A co tak usilnie probujesz rozpakowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ciekawe, czy sie pochwali co to dokladnie za gra? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iloczyn Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Virtua Tennis 2 a co? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 NIe wiem czy wiesz co grozi za piracenie. Tylko dlatego ze nie jestes swiadom pobedziesz jeszcze na Tweaku. Poczytaj tym czasem regulamin. Masz na to cale 7 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...