Snooze Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Dzis z allegro dostalem obudowe Modecom Glory Black ... Mam maly problem bo DVD wystaje mi jakis 1cm z obudowy ... Czy sa jakies krotsze napendy ? Drugim pytanie jak i gdzie dokladnie zainstalowac diody od temp. Mam je 2 cpu oraz case ?? Edytowane 6 Lutego 2006 przez Snooze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwo_ Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ile cm ma Twój napęd (wiem, ze stare napędy CD były dłuższe, moze miedzy nowymi DVD tez sa jakies roznice)? Gdzie instalować diody chyba musisz szukać w manualu od płyty głównej :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam. Napewno krótszym napędem jest nec ok 1,5 cm, co do czujników temperatury jeden mocujesz na radiatorze proca (jak najbliżej styku radiatora z procem) a drugi polecam umieścić wysoko w obudowie (case) będzie mierzył temperaturę wewnątrz kompa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam. Napewno krótszym napędem jest nec ok 1,5 cm, co do czujników temperatury jeden mocujesz na radiatorze proca (jak najbliżej styku radiatora z procem) a drugi polecam umieścić wysoko w obudowie (case) będzie mierzył temperaturę wewnątrz kompa. :) Tak czy siak na lcd wyswietla mi sie jedna temperatura - przypuszczam ze procka ... wiec nie wiem po co ten 2 kabelek/albo jak zmienic na 2 temperature ?? Co do DVD to moge go na samej gorzye umiescic wtedy powinien pasowac nawet do maskownicy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Moj LG DVDrw ma 17 cm i jest to chyba najkrótszy napęd jaki widziałem w życiu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Liteon jest krociotki 17 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...