siggma Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 pytanie- Jakiego porgramu uzyć do połączenia kilku plików (ten sam bitrate i czestotliwosc) w jeden plik? Chodzi mi o to by była to bezpośrednia kopia strumienia (direct stream copy), gdyz wszystkie znane mi programy kompresują na nowo, psując znacznie jakość dźwieku. Z góry dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) W konsoli wpisz polecenie: copy /b 1.mp3+2.mp3+...+n.mp3 out.mp3 Po połączeniu przepuść plik wyjściowy przez BeSliced (przeciągnij i puść plik MP3 w okno programu i wybierz FixFile!). Do łączenia plików (zamiast konsoli) możesz użyć programu File merger. Edytowane 6 Lutego 2006 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszanka Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Nie no, ten File merger to mnie rozwalił swoją prostotą! Po prostu rewelacja! Pyk, pyk, merge i masz złączony plik! Szkoda, że go nie zmałem wcześniej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...