GaShKaS Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Mam to co w podpisie - Infineon (lub Apacer na Infineonach) 333 Mhz CL 2.5. I co dalej po ich sprzedazy ?? Pytania: 1. Wziac 333 Mhz czy 400 Mhz (i tak beda teraz na 144 [288] pracowaly, jak procek) ?? 2. Jedna kosc czy dwie ?? 3. Jaka jest najtansza sensowna opcja; lub do czego warto dolozyc ?? Pozdrawiam !! Edytowane 7 Lutego 2006 przez GaShKaS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Kup jedną 400Mhz :) a za jakiś czas dokupisz drugą kość 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Kup jedną 400Mhz :) a za jakiś czas dokupisz drugą kość 1GB.Ten czas predko nie nadejdzie :) A jakies konkretne propozycje sugerujac sie Allegro? Cos z nizszej, sredniej polki cenowej ... Bo wyzsza to chyba nie narazie ... :) EDIT: Kumpel stwierdzil ze 2*512 bedzie szybsze ... Czy rzeczywiscie roznica jest bardzo odczuwalna? Edytowane 7 Lutego 2006 przez GaShKaS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ta różnica to 2%-5% :) a zawsze dokupi się ram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Czyli roznica miedzy dualem a bez duala to tylko 5%? Hmmm, a jesli by sie kupilo teraz 1GB ramu i za jakis czas drugi to czy aby napewno pojda w dualu? Firma i wszystko byloby takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 jak kosci beda mogly pracowac w dualu to na bank pójdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ta różnica to 2%-5% :) a zawsze dokupi się ram :)Czyli nie duza. Mam na mysli po prostu dwie, nie koniecznie identyczne (pod wzgledem producenta, parametrow tak) kosci. Wtedy tez pracuja jako DUAL ?? Moze ja po prostu myle pojecia ... :unsure: A jaka kostke 1GB polecalibyscie, sugerujac sie Allegro ... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukzio Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja kupiłem hynixa 1 gb 400 mhz i jestem bardzo zadowolony na allegro można je kupić okazyjnie po 280-300 zł B) w porównaniu kingstony 1 gb to jakieś 340 zł :wink: . Moim zdaniem lepiej kupić 1gb w 1 kości i 400mhz. Za pół roku - rok już nikt nawet uwagi nie będzie zwracał na kości 512 mb :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Ja kupiłem hynixa 1 gb 400 mhz i jestem bardzo zadowolony na allegro można je kupić okazyjnie po 280-300 zł B) w porównaniu kingstony 1 gb to jakieś 340 zł :wink: . Moim zdaniem lepiej kupić 1gb w 1 kości i 400mhz. Za pół roku - rok już nikt nawet uwagi nie będzie zwracał na kości 512 mb :D . Aha ... Teraz nie ma zadnej kostki 1GB. Jest dual 2*512MB 400 MHZ ale CL3. Ja myslalem nad CL 2.5. A jakie Ty masz?? EDIT: A moze to ?? TO ?? Edytowane 8 Lutego 2006 przez GaShKaS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 A moze jakis Mushkin albo Infineon ... ?? :rolleyes: --> !CLICK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Albo OCZ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Albo OCZ... :)... nie ta kategoria cenowa ... :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...