Z@buza Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam Planowalem wymiane karty graficznej, w oko wpadl mi GF 6800XT z 16 odblokowanymi potokami za ok 740zl (na AGP). Posiadam plyte z wyjsciami AGP i PCI-E. Moje pytanie jest nastepujace: czy oplaca mi sie kupowac ta karte na AGP czy lepiej kupic cos na PCI-E...problem w tym ze za takie pieniadze nie ma nic ciekawego za PCI-E ( cos co by dorownalo GF z odbokowanymi potokami). Jest x800GTO za ok 620 zl, ale daleko mu do mojego faworyta;). Napiszcie co o tym sadzicie i podawajcie swoje propozycje.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam Planowalem wymiane karty graficznej, w oko wpadl mi GF 6800XT z 16 odblokowanymi potokami za ok 740zl (na AGP). Posiadam plyte z wyjsciami AGP i PCI-E. Moje pytanie jest nastepujace: czy oplaca mi sie kupowac ta karte na AGP czy lepiej kupic cos na PCI-E...problem w tym ze za takie pieniadze nie ma nic ciekawego za PCI-E ( cos co by dorownalo GF z odbokowanymi potokami). Jest x800GTO za ok 620 zl, ale daleko mu do mojego faworyta;). Napiszcie co o tym sadzicie i podawajcie swoje propozycje.. Pozdrawiam a twój sprzet to ten w sygnaturce ?? bo jesli tak to niestety nie masz w płycie gniazda PCIEX tylko PCI a to duża róznica co do grafy 16potokowy 6800XT za 740zł to dobra propozycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@buza Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Nie martw sie az tak ciemny nie jestem :P Montuje drugiego kompa i mam plytke AsRocka z AGP i PCi-E :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...