s4t1n Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 czesc ... chce kupic jakis dobry zasilacz i napotkalem mustanga 400 W (1 o tym slysze) i chcialbym uslyszec wasze opinie..do kupna jets on za 45 zł ...tak wiec pytam czy ise oplaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam. Było już na forum zacytuję wypowiedz " z prędkością mustanga zabierze kompa w zaświaty" a na powaznie słaba zasiłka montowana do bud o tej samaj nazwie. W podobnej cenie masz np Deltę (bez porównania lepszy zasilacz). Słowo dobry zasilacz wiąże się z kosztami od około 100zł w górę. ps. podaj co ma zasilator zasilać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 moj konfig...i kiedys moze semprona 2800 i gigabyte k8ns...wiec kupie delte widzialem na allegro za 69 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 najlepsze sa opisy firmowy Mustang te zasilki to sie nadaja tylko do zasilania napedow optycznych jako dodat. PSU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 acha no wiec dzieki za odpowiedzi...:) (nie bede kupowal ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Napewno pociągnie kompa i będziesz spokojniejszy, w tej cenie nie znajdzesz nic lepszego. :) Edit. Mowa oczywiście o zasiłce Delta. Edytowane 7 Lutego 2006 przez Arekservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) chyba ze troche doplace 90 zł i mam FORTRONA 400 W :D EDIT: a moze cos takiego Hiper 350 W czy moze FORTRON FSP400 400 W sorka ze 2 propozycja z allegro a 1 z zenfist ale gdzie indziej nei wyrwe fortrona :wink: Edytowane 8 Lutego 2006 przez s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 może w środku siedzi V8 Hemi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 No jak to jest Mustang z 67(U Turn - boski film) to sie oplaca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja mam takiego mustanga 400 W i chyba czym predzej go wymienie czytajac wasze posty. Co radzicie wstawic? Musi uciagnac moj konfig. i byc jak najcuchszy i cena w miare rozsadku. Nie zeby za darmo (chociaz czemu nie :wink: ) ale zeby byl dobry. Mialem dziwne perypetie z zasilkami. Najpierw spalila mi sie 300W potem 350W... teraz mam 400W. Tyle ze tamte to tez cieniasy byly. To jaki polecacie? Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja mam takiego mustanga 400 W i chyba czym predzej go wymienie czytajac wasze posty. Co radzicie wstawic? Musi uciagnac moj konfig. i byc jak najcuchszy i cena w miare rozsadku. Nie zeby za darmo (chociaz czemu nie :wink: ) ale zeby byl dobry. Mialem dziwne perypetie z zasilkami. Najpierw spalila mi sie 300W potem 350W... teraz mam 400W. Tyle ze tamte to tez cieniasy byly. To jaki polecacie? Dzieki.jak ma być cichy to byle jaki tagan u01 ewentualnie tani fortron 350W albo 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 A jak moge sie dowiedziec jakiej mocy ptrzebuje zasilke na moj sprzet? Ostatnio poszlo 350 ale nie wiem czy to przez przeciazenie.. czy wogole jest cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ide o zakład że ten spalony "zasilacz 350W" nie dawał tyle realnej mocy. Fortron 400W wystarczy ci w zupełności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 a sluchaj czy przeciazenie zasilacza moze spowodowac cos takiego ze wtyk na plycie glownej gdzie jest ta szeroka wtyczka od zasilki sie przypiekl? 3 piny przy prawej krawedzi przypalone takie :? . Nie ukruszyly sie no to zostawilem. Tylko zasilacz wstawilem nowy. no bo co zrobie? plyte wymienie? To moglo przeciazenie spowodowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) a sluchaj czy przeciazenie zasilacza moze spowodowac cos takiego ze wtyk na plycie glownej gdzie jest ta szeroka wtyczka od zasilki sie przypiekl? 3 piny przy prawej krawedzi przypalone takie :? . Nie ukruszyly sie no to zostawilem. Tylko zasilacz wstawilem nowy. no bo co zrobie? plyte wymienie? To moglo przeciazenie spowodowac?jak takie zasilacze no name to są bomby zegarowe czasami mogą ci dać zamiast 12v np.13 albo wiecej i sie wszysko pali edit: twój zestaw potrzebuje jakieś 300W dla pewności kupił bym fortrona 350W albo zainwestował w 400W Edytowane 23 Lutego 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 ok dzieki wielkie. Na pewno niedlugo rozejze sie za jakims sensownym zasilaczem. Co polecacie? Zalezy mi na ciszy. Z gory dziekuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...