Berry Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Nie wiem jak włączyć zaawansowane opcje udostępniania w XP, jakie są normalnie udostępnione np. w Me ??? Bo w XP moge tylko coś udostępnić i zero zmian, a wiem że można się dostać do mnóstwa opcji w udostępnianiu. Wystarczy zaznaczyć jedną opcje "zaawansowane ..." :?: tylko nie pamiętam gdzie :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 aby cos udostepnic na haslo musisz najpierw stworzyc nowe konto goscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 a jak chce cos udostepnic na otoczeniu sieciowym to jak udostepniam folder i dróga osoba chce na niego wejsci to pokazuje sie okienko z hasłem i trzba wpisać hasło .A ja jak udostepniam to daje bez hasła normalnie daje udostepnij folde bez zadnego hasła a pomimo jest .Jak bym wiedział jakie to pół biedy ale nie wiem czytale wiele artukułow na infojamie i na innych ale to niec niedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 jak dajesz udostepnij bez hasla i pojawia sie okienko gdzie trzeba je wpisac wpisz nazwe uzytkownika i haslo to na ktorym jestes obecnie zalogowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Moj komp_Narzedzia_OpcjeFolderow_Widok_i dalej cos z udostepnianiem;), niestety dokladnie nie pamietam bo wrocilem do normalnosci jaka jest dla mnie Win2k. Musisz zdjac zaznaczenie i powinno byc ok. Oczywiscie nie zwalnia Cie to z utworzenia kont dla osob ktorym cos na swym kompie chcesz udostepnic. Nie radze uzywac do udostepniania konta Guesta (Gosc).W XP nie bedzie to tak jak w ME, to system (chodzi o XP) z rodziny NT. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 tak jak wyżej poszukaj tez na www.infojama.pl albo www.winxp.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...