Dru Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Chcę sobie stworzyć FTP, to chyba się nazywa serwer ftp.Poszukuję programu dzięki któremu będzie to w miarę łatwe i przejrzyste. Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Bulletproof FTP Server 2.15, CesarFTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja polecam Serv-U prosty program, rozbudowany a zarazem intuicyjny, z kreatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja polecam Serv-U prosty program, rozbudowany a zarazem intuicyjny, z kreatorem. ja także polecam jesli mówimy o windowsowych serverach FTP. ten program jest ok rozbudowany. mozliowsci ograniczeń(quote) np. ilosci danych predkosci przesyłów, ilosci połaczeń itp. rózne konta z róznymi uporawnieniami lub grupu użytkowników z odzielnymi uprawnieniami dostepu i wiele innych opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ale ja miałem serv-u i jak dla mnie jest za trudny do konfiguracji, teraz mam g6 ftp i jest dobry,ale chyba jak mam zmienne IP to ludzie z zewnątrz nie mogą na mojego ftp-a wejśc, czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ale ja miałem serv-u i jak dla mnie jest za trudny do konfiguracji, teraz mam g6 ftp i jest dobry,ale chyba jak mam zmienne IP to ludzie z zewnątrz nie mogą na mojego ftp-a wejśc, czemu? jak masz zmienne IP zaloz darmowa domene np. na www.no-ip.com i zainstaluj maly programik, ktory bedzie monitorowal twoje IP i przypisywal je do domeny a w g6 jest opcja DYNAMIC IP, ktora powoduje skanowanie i odkrywanie, czy dany IP ulegl zmianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 polecam program Guildftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 stefe jakim programem mam monitorować moje IP i przypisywać je do domeny??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 aha stefe powiedz mi jak mam na tej stronie www.no-ip.com zrobić wszystko,żeby mi później działało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wszystko jest na tej stronie... wg instrukcji zakladasz darmowa domene i potem z tego samego sajta zasysasz ten programik http://www.no-ip.com/client/ducsetup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dresiarz Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Bulletproof FTP Server 2.15, CesarFTP polecam Bullet proofa !!! ten program jest zajebisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ja osobiście polecam CesarFTP. Prosty i łatwy w konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 no właśnie, jak się używa tego CesarFTP? Bo wchodze do niego pierwszy raz a ten pisze, że muszę się połaczyć z jakimś adresem. Jakim, po co i jak to zrobić żeby działało? A gdzie się wpisuje klucz do G6 FTP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...