babka Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 troche nie w temacie ale tutaj ten temat chyba najbardziej pasuje kupiłem sobie a643000 clawhammer który z włączonym c`n`q grzeje sie na grach do 50c a w windowsie od 36c mam seryjny wiatrak ile powinnien się grząć??, płyte k8n neo3 gold edition???z nf4-4x ktorej chipset nagrzewa się standardowo do 35 stopni i wszystko na s754 karte graficzną assus EN6600GT (44c w cs-ie 1,6 grzeje sie od 50 do 50 w innych nie sprawdzałem czy mogł by ktos mi napisac jak sie grzeje jego gf6600gt ) zna ktoś dobre sterowniki do teych kart, obudowa tracer 4life 400 z jakimś niby wysokiej jakości zasilacz z filtrem PFC mogę próbować podkręcać na takim zasilaczu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Najlepiej wymień zasilacz. Od razu widać, że to co masz, to jakiś szajs. Co do temperatury, to może kup lepsze chłodzenie na procka Arctic Freezer 64 stoją po 70zł-80zł. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Arctic Freezer 64Z dopiskiem pro :lol2: Ale nie licz na wiele, to clawhamer, czyli padaka, na 754 tylko sempki brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja mam AMD64 na s.754 ale na rdzeniu Venice i musze przyznac ze nie jest zle na boxowym coolerze wyciaglem 2.5ghz i temperatura w stresie okolo 35 stopni celcjusza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babka Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 mógł by ktos mi powiedziec czy mozna podkrecac tego clawhamera ?? i jaka temp powinnna byc w stresie i w windowsie na tym procku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 mógł by ktos mi powiedziec czy mozna podkrecac tego clawhamera ?? i jaka temp powinnna byc w stresie i w windowsie na tym procku?Idź do działu 754/939/940 i tam poszukaj tematu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babka Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Najlepiej wymień zasilacz. Od razu widać, że to co masz, to jakiś szajs. Co do temperatury, to może kup lepsze chłodzenie na procka Arctic Freezer 64 stoją po 70zł-80zł. Pozdrawiam B) NO JA MAM MAłY PROBLEM Z TYM CHłODZENIEM BO MAM BARDZO BLISKO RADIATOR PRZY PROSCKU MAM PłYTE MSI K8N NEO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Nie pisz drukowanymi <_< To zdejmij radiator <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...