MARIOSKARPA Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 hej! mam w/w bayer przy moim QVC 100+Cu i chcialbym gdzies na zaslepce z przodu go zamatowac, moge bez nerwów uciąć kabelki, przedluzyc ile mi trza i poskladac wsio do kupy? prosze nie bic, ja mam skonczona tylko szkole gastronomiczna, i z zamilowania elektryke omijam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Tak, możesz ;) pozwalam Ci :lol2: Edytowane 7 Lutego 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambusfly Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 bez żadnego kłopotu, ja nawet przedłużałem ekranowany przewód usb,i jest cacy. kabelki wziąłem z kabla od starej klawuatury, plus ekran home made, najcieńsza folia aluminiowa od jana niezbędnego. wszystko działa jak ta lala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Nom nic sie nie stanie. Ja poskracałem i poprzedłużałem kable od mojej starej zasiłki i wszystko było cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Tak tylko nie lutuj po pijaku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drdick Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Tak tylko nie lutuj po pijaku ;]A lutowałeś po pijaku? :ph34r: To opowiedz o skutkach :D Ja osobiście mam to samo chłodzenie ale nie bardzo jest jak estetycznie wyprowadzić na front... Wypiąłem regulator z obiegu i kontroluję mojego QVC 100 przez panel. Ale jak chcesz dać przedłużkę, to nie widzę przeciwwskazań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ahhhh gdyby tylko kontroler pentagrama mial podobna dlugosc do tego od zalmana :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...